ΠΑΙΔΩΝ

Μπασκετική εκδρομή του Αλέξανδρου Αρτάκης στη Θεσσαλονίκη!

Μια μπασκετική εκδρομή και ένα διήμερο που θα μείνει αξέχαστο σε όσους έδωσαν το παρών διοργάνωσε ο Αλέξανδρος Αρτάκης, με τους αθλητές της ομάδας και αρκετούς γονείς να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαϊου για αγώνες με τον Ηρακλή στα τμήματα υποδομής αλλά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Δύο πούλμαν και κοντά στα 100 άτομα αποστολή ξεκίνησαν από την Αρτάκη, με πρώτη στάση το Σάββατο στο ιστορικό ‘Ιβανώφειο’ την έδρα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου φιλοξενούμενοι από τον ‘Γηραιό’ παρακολούθησαν τον αγώνα της Α2 με αντίπαλο τον Αμύντα.

Οι μικροί μάλιστα έφεραν γούρι στον Ηρακλή που νίκησε φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στον στόχο της επιστροφής του στην Α1 κατηγορία!

Μετά το τέλος του αγώνα οι μικροί του Αλέξανδρου φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του Ηρακλή ενώ είχαν για τον καθένα ξεχωριστά και ένα δώρο-έκπληξη!

Η Κυριακή ήταν μέρα αφιερωμένη σε αγωνιστικές δραστηριότητες με τα τρία τμήματα του Αλέξανδρου Αρτάκης να αντιμετωπίζουν τα αντίστοιχα του Ηρακλή, να τα πηγαίνουν αρκετά καλά και να δέχονται στο τέλος τα συγχαρητήρια του αντίπαλου κόουτς Χρήστου Μασλαρινού που στο τέλος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γιάννη Πανούση για ανταπόδοση της φιλοξενίας στην Αρτάκη!

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή, η αποστολή του Αλέξανδρου Αρτάκης έκανε την επίσκεψη του στο μεγαλύτερο μπασκετικό μουσείο της Ελλάδας, αυτό της ΧΑΝΘ!

Εκεί, γονείς και αθλητές είδαν με δέος και θαυμασμό πως ξεκίνησε το μπάσκετ μέχρι την μετεξέλιξη του σήμερα!
Μέσα σε ένα βίντεο 20 λεπτών και εικόνες του μουσείου φάνηκε γιατί το μπάσκετ είναι στο DNA του Έλληνα και γιατί είναι το άθλημα που έχεις φέρει της περισσότερες διακρίσεις σε αυτή την χώρα βγάζοντας διαρκώς τεράστιους παίκτες και προπονητές!
Η επίσκεψη  έκλεισε με παιχνίδι γνώσεων των υπευθύνων του μουσείου με τους αθλητές, για να πάρει στη συνέχεια η ομάδα του Αλέξανδρου το δρόμο της επιστροφής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Το χιόνι αναβάλει τις προπονήσεις των περισσοτέρων ομάδων!

pannikolaou

Πρωτάθλημα Παίδων: Βαθμολογίες & σκόρερς (21-23/1)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Χαλκίδας-ΧΒΑ (photo album)

pannikolaou