Α1

Το νέο τεχνικό επιτελείο της Κύμης!

Σε μια νέα εποχή, στο κομμάτι του προπονητικού τιμ μπαίνει πλέον η Κύμη, καθώς μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Β.Μπρατσιάκο και την έναρξη με τον Γ.Καστρίτη, ανακοινώθηκαν σήμερα και επίσημα από την ομάδα, οι βοηθοί του νέου κόουτς της Κύμης.

Από την περσινή προπονητική ομάδα, παρέμειναν ο Ισίδωρος Κουτσός και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς των οποίων το έργο εκτιμήθηκε όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Επίσης, ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Δημήτρη Βαρβούνη ως άμεσου συνεργάτη του Καστρίτη, με τους δύο προπονητές να έχουν συνεργαστεί με επιτυχία την περασμένη σεζόν στα Τρίκαλα.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Θωμάς Νίκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

‘Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει τους άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την νέα σεζόν.

Στην θέση του βοηθού προπονητή παραμένει για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Ισίδωρος Κουτσός, όπως επίσης για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στην ομάδα μας και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς. Η διοίκηση της Κύμης SEAJETS  εκτιμώντας απεριόριστα την εργατικότητα και την προσφορά των κυρίων Κουτσό και Πασπαλά, ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και για την νέα σεζόν.

Το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ της Κύμης SEAJETS είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Ο κ. Βαρβούνης την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη, ως βοηθός προπονητή των Τρικάλων. Πριν τα Τρίκαλα είχε εργαστεί για δύο χρόνια στην Τυνησία ως βοηθός προπονητής στην ESR Rades, ενώ ενδιάμεσα είχε αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Sfax. Στο παρελθόν βρισκόταν επί σειρά ετών στον Πρωτέα Βούλας, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν πρώτος προπονητής στην Αναγέννηση Σάμου’.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou