Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Γρίφος οι διαιτητές για τον μεγάλο τελικό το Σάββατο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός το απόγευμα του Σαββάτου στην Α΄ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ Ερμή Σχηματαρίου και ‘Αρη Θήβας που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο και το εισιτήριο της ανόδου για τη Γ’ Εθνική, αλλά με ανάλογο ενδιαφέρον αναμένεται και ο ορισμός των διαιτητών γι’ αυτό το μεγάλο ντέρμπι, ιδίως μετά τους ορισμού των Εθνικών κατηγοριών.

Ο Κυριάκος Παντελίδης που ορίστηκε στον αγώνα Άρη-Ολυμπιακού την ίδια μέρα, αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ οπότε η ΚΕΔ θα ψάξει να βρει από τους υπόλοιπους διαθέσιμους το ζευγάρι του τελικού.

Αυτό τον αγώνα μπορούν να σφυρίξουν θεωρητικά όλοι οι διαιτητές των Εθνικών κατηγοριών αλλά και οι αξιολογημένοι της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Οι υποψήφιοι του τελικού

Από τους διαιτητές των Εθνικών κατηγοριών, οι Κοτσιμπός και Ντάνος σφύριξαν τον προηγούμενο τελικό στη Θήβα χωρίς αυτό να σημαίνει πως απαγορεύεται να οριστούν εκ νέου. Ο Ντάνος πάντως μαζί με τον Τσάμη σφυρίζουν το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) στην Κω, με το πλεονέκτημα ότι θα ταξιδέψουν την ίδια μέρα και το μειονέκτημα ότι θα έχουν λίγες ώρες ξεκούρασης εν όψει του αγώνα της Εθνικής κατηγορίας.

Οι Χουγιάζος και Καραμπιτσάκος θα μείνουν λογικά έξω λόγω εντοπιότητας, οπότε μετράμε ακόμα δύο διαιτητές λιγότερους.

Ο Σπυρόπουλος που είχε πολύ καλή παρουσία στον πρώτο τελικό στο Σχηματάρι και γενικά σε όλο το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή επιλογή. Ο Ευβοιώτης διαιτητής δεν έχει οριστεί σε αγώνα Εθνικών κατηγοριών το Σαββατοκύριακο όπως δεν έχει γίνει καμιά φορά φέτος και αυτό είναι απορίας άξιον!

Η Χαϊνά είναι επίσης διαιτητής Εθνικών κατηγοριών αλλά χωρίς παρουσία στα φετινά play-off.

Η ΚΕΔ όπως είπαμε έχει το δικαίωμα να βάλει και οποιοδήποτε διαιτητή που είναι αξιολογημένος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, οπότε ο κατάλογος σε αυτή την περίπτωση θα είναι αρκετά μεγάλος!

Αυτό που απομένει να δούμε λοιπόν, είναι ποιοι διαιτητές θα δηλώσουν κώλυμα και ποια θα είναι η τελική επιλογή της ΚΕΔ.

Στα φαβορί συγκαταλέγονται σίγουρα οι Κοτσιμπός-Σπυρόπουλος-Ντάνος χωρίς να αποκλείεται πάντως και η έκπληξη…

Παν.Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou