B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ. Γυφτονικολός:’ Οι επιτυχίες φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές’

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση περί διαζυγίου του ΧΒΑ με τον Γιώργο Γυφτονικολό, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας και μιας εξαιρετικής χρονιάς στην αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, αλλά και της συμμετοχής στον τελικό των εφήβων με αντίπαλο τον Γ.Σ.Ιτέας.

Το eviabasket.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Γυφτονικολό και ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τους λόγους του διαζυγίου:

‘Μετά από 3 χρόνια παρουσίας μου στις Ακαδημίες Χαλκίδας στο αντρικό τμήμα και ένα χρόνο σε όλα τα τμήματα υποδομής η συνεργασία μας έφτασε στο τέλος της.

Ο Γιώργος Γυφτονικολός δίνει οδηγίες σε τάϊμ άουτ.

Παρέλαβα εξ ολοκλήρου την ομάδα πέρυσι ως προπονητής σε καθεστώς διάλυσης, με παιδιά να φεύγουν για άλλες ομάδες, και μέσα σε ένα έτος έχοντας τις μισές ώρες προπόνησης σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, καταφέραμε οι Ακαδημίες Χαλκίδας να πάρουν το πρωτάθλημα ανδρών στην Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, να φτάσουν στον τελικό των εφήβων, που μέχρι πέρυσι το εφηβικό μας τμήμα δεν είχε καμιά νίκη, και να φτάσουμε μια ανάσα από τον τελικό των παίδων, διπλασιάζοντας παράλληλα τα παιδιά στις ακαδημίες μας.

Όλα αυτά φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τη συνέχιση της παρουσίας μου στις Ακαδημίες Χαλκίδας. 

Σε στιγμές χαράς, μετά την πρόκριση στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι λόγοι που δημοσιοποιώ μετά από 15 μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας μας, είναι γιατί κάποιο άτομο μέσα από την ομάδα μου έλεγε να κάνω υπομονή και να περιμένω να ηρεμήσουν τα πράγματα ενώ ταυτόχρονα μίλαγε με άλλους προπονητές.

Τους λόγους του διαζυγίου δεν τους έχω κατανοήσει ακόμα και σίγουρα δεν είναι οικονομικοί όπως ακούστηκε τώρα τελευταία. 

Τελειώνοντας, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόουτς Μπρατσιάκο για τις γνώσεις που μου μετέδωσε αυτά τα τρία χρόνια, στο βοηθό μου Γιάννη Τσουμάνη, σε όλους τους γονείς που στάθηκαν συνοδοιπόροι μας τον τελευταίο χρόνο και σε όλα τα παιδιά, ειδικότερα σε παίδες και εφήβους που για μένα φέτος έκαναν κάτι ανεπανάληπτο.

Αν και τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα, εις το επανιδείν…’

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou