Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης στον πάγκο του Απόλλωνα Λιβαδειάς!

Ένας παλιός γνώριμος ανέλαβε τα ηνία του Απόλλωνα Λιβαδειάς, με τον Λεωνίδα Ζητουνιάτη να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας!

Ο Ζητουνιάτης ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια με τον Απόλλωνα και επιστρέφει στους πάγκους μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στην ΑΕΛ αλλά και παλιότερα στον Απόλλωνα Λιβαδειάς, στην πρώτη του συμμετοχή στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ πριν από 9 χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Το ΔΣ της ομάδας μας καλωσορίζει στον πάγκο της ομάδας μας τον Λεωνίδα Ζητουνιάτη. Ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης είναι ένας προπονητής από την πόλη μας που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την ομάδα μας. Πλέον είναι πρώτος προπονητής στην αντρική μας ομάδα και θα έχει ενεργό ρόλο σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας, καθώς θα είναι σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας μας.

Ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης είναι ένας έμπειρος προπονητής καθώς έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες με την ΑΕΛ, την οποία έχει καθοδηγήσει και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Επίσης, ήταν προπονητής στην ομάδα μας στην πρώτη συμμετοχή μας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ πριν 9 χρόνια οπότε και την οδήγησε στην εύκολη εξασφάλιση της σωτηρίας. Πλέον, οι δρόμοι μας ξανασμίγουν με στόχο την καθοδήγηση της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με ταυτόχρονη ενσωμάτωση των νέων παιδιών (εφήβων και παίδων) στο αντρικό τμήμα. Επίσης, μεγάλος στόχος είναι η οργάνωση της δουλειάς στις ακαδημίες μας. Ευχόμαστε όλοι, καλή αρχή και ελπίζουμε σε εκπλήρωση των στόχων μας!’

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou