Α ΕΣΚΑΣΕ

Συγχαρητήρια ομάδων στον Ερμή Σχηματαρίου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Δεν σταματάει ο Ερμής Σχηματαρίου να δέχεται συγχαρητήρια ομάδων που φέτος ήταν αντίπαλος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, όπως επίσης και ο Άρης Θήβας για την πολύ καλή του παρουσία.

Μετά τον Γ.Σ.Ιτέας ακολούθησαν οι Τελεθριακός, ΑΓΕ Χαλκίδας και Μαλεσίνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ

Η διοίκηση του Τελεθριακού ΑΣ συγχαίρει τον Ερμή Σχηματαρίου για την επίτευξη της πολυπόθητης ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία, εύχεται καλή επιτυχία, να παραμείνει στην μεγάλη αυτή διοργάνωση και να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ, ήδη το 1/3 της Γ’ Εθνικής αποτελείται από ομάδες της Ένωσης μας.
Συγχαρητήρια και στον Άρη Θήβας για την εντυπωσιακή προσπάθεια του και καλή συνέχεια’.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

‘Ο πρόεδρος το Δ.Σ το προπονητικό τιμ οι Αθλητές της Α.Γ.Ε.Χ συγχαίρουμε τον Ερμή Σχηματαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τού ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ Εθνική’.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

‘Συγχαρητήρια στον Ερμή Σχηματαρίου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή πορεία τη νέα χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες, εκπροσωπώντας επάξια την Ένωσή μας. Συγχαρητήρια και στον Άρη Θήβας για την εντυπωσιακή πορεία του στο β’ μισό του πρωταθλήματος. Άξιοι συγχαρητηρίων επίσης οι δύο διαιτητές του τελικού κ.κ. Κοτσιμπός και Ντάνος που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας πως το επίπεδο της τοπικής διαιτησίας παραμένει σε υψηλά στάνταρ’.

 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou