B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

Συνεργασία του Βασίλη Γεδεών με τον Αλέξανδρο Αρτάκης!

Μια ακόμα ομάδα που εμπιστεύεται τον Βασίλη Γεδεών στο κομμάτι της εξειδικευμένης εκγύμνασης των αθλητών της είναι ο Αλέξανδρος Αρτάκης, που ήρθε σε συμφωνία με τον Χαλκιδέο γυμναστή για συνεργασία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

‘Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον γυμναστή Γεδεών Βασίλη. Ο κ Γεδεών θα είναι συνεργάτης του κ Πανούση στο προπονητικό τιμ και υπεύθυνος στον τομέα φυσικής κατάστασης των αθλητών μας! Από το καλοκαίρι θα είναι στο μεταβατικό πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων μας και από το Σεπτέμβριο με ειδικά προγράμματα ταχύτητας-δύναμης-αντοχής, με μετρήσεις και αξιολογήσεις για όλα τα τμήματα των υποδομών μας και με ειδικές προπονήσεις με το μηχάνημα vertimax raptor (μηχάνημα ανάπτυξης-ταχύτητας και εκρηκτικότητας). Του ευχόμαστε καλή δύναμη και τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας’.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Γεδεών τόνισε στο eviabasket για την συνεργασία του με την ομάδα της Αρτάκης:’Παρακολουθώντας την προσπάθεια και την εξέλιξη του συλλόγου, με την προσοχή που δίνει στα τμήματα υποδομής, δέχθηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόταση συνεργασίας και αναλαμβάνω την φυσική κατάσταση και την εκγύμναση των αθλητών του Αλέξανδρου Αρτάκης.

Μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα με βάση την ηλικία των αθλητών, θα είμαστε όπως οφείλουμε να κάνουμε, δίπλα στα παιδιά, καθώς εκτός των άλλων η υγεία και ο αθλητισμός είναι έννοιες αλληλένδετες’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Πάει για μετά το Πάσχα ο αγώνας ΓΑΣ Βασιλικού-ΠΑΠΕΛ

pannikolaou