ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Πρωταθλήτρια η Μαλεσίνα!

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΜΕ 60-54! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Η Μαλεσίνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα παμπαίδων της φετινής σεζόν, επικρατώντας στο ουδέτερο κλειστό της Λιβαδειάς του Κάδμου με 60-54!

Βέβαια, σε αυτές τις κατηγορίες δεν μετράνε τόσο τα αποτελέσματα όσο η απαραίτητα σωστή δουλειά που πρέπει να γίνεται στα τμήματα υποδομών των ομάδων.

Βάσει της εικόνας που παρουσίασαν σήμερα οι δύο αντίπαλοι, το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως και οι δύο βρίσκονται στο σωστό δρόμο οπότε ο τίτλος έρχεται σε δεύτερη μοίρα…

Ο Κάδμος με παιδιά με σωματικά προσόντα που αυτό που θέλουν είναι δουλειά και μόνο δουλειά και η Μαλεσίνα με τους δύο αριστερόχειρες Καραμίντζο και Καραστάθη να είναι στην πρώτη γραμμή δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Ιδίως ο Καραστάθης έκανε στο β΄ ημίχρονο σούπερ παιχνίδι από την περιφέρεια τελειώνοντας τον τελικό μεταξύ άλλων με 7 τρίποντα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού τώρα, η Μαλεσίνα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 21-25 με το δίδυμο των ΚΚ να κάνει τη διαφορά. Ο Καραμίντζος με 13 (2) στην πρώτη περίοδο πέτυχε όλους τους πόντους της ομάδας του (7-13) και ο Καραστάθης με άλλους 10 (1) στη β’ περίοδο έφεραν μπροστά τους ‘κιτρινόμαυρους’ με 21-25.

Ίδιο σκηνικό και στη συνέχεια. Ο Κάδμος κυρίως με την τριάδα Μπόγρη (πολύ καλά προσόντα), Θανάσαινα, Ζυγομήτρου, απέναντι στο δίδυμο Καραμίντζου-Καραστάθη που τελικά πήραν το τρόπαιο με 60-54 και το πανηγύρισαν δεόντως!

Συμπερασματικά, αν αυτά τα παιδιά συνεχίζουν να δουλεύουν καλά, το μέλλον τους ανήκει.

Και βέβαια, τα συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στους κόουτς Μιχ.Θάνο και Γ.Κατσαγάνη από τη μια μεριά και Στεφ.Δεφίγγο και Αποστ.Αναστασίου από την άλλη. Άλλωστε, σε αυτούς οφείλεται η σημερινή εικόνα των δύο ομάδων που δίκαια μπορούν να αισθάνονται ευτυχισμένοι που έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής!

Πολύ καλή και πάνω απ’ όλα παιδαγωγική η διαιτησία των Κοτσιμπού-Χριστοδούλου.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-13, 21-25, 54-60.

ΚΑΔΜΟΣ Α’ (Δεφίγγος-Αναστασίου): Τούτουζας 2, Ευαγγελίου, Κυλάφης 1, Φίλης 4, Λαλιώτης, Ανδρέου, Θανάσαινας 26 (2), Πετρέσκου, Καπελλιός, Ζυγομήτρος 15 (1), Μάδης, Μπόγρης 6.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ Α’ (Θάνος-Κατσαγάνης): Καραμίντζος Δ. 27 (4), Καραμίντζος Α., Χαραλάμπους, Δημητρός, Μπλόντζος 3, Καραστάθης Σ. 2, Χαρχαντής, Γκικόπουλος, Καραστάθης Α. 28 (7), Κοτσιομίτας, Ταμπούρης.

Παν.Νικολάου

*Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από τον τελικό!

Σχετικά άρθρα

Stereabasket.gr ετών…7!

pannikolaou

Απονομές διπλωμάτων και φινάλε στο 2ο ”Μπάσκετ στην Περιφέρεια”! (pics)

pannikolaou

”Μπάσκετ στην Περιφέρεια” με καλεσμένο τον Νίκο Περσίδη! (pics)

pannikolaou