ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΥΛΛΑΣ: Μας έκαναν υπερήφανους!

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλας Αιδηψού αμέσως μετά το τέλος των μπαράζ για την Α2 Γυναικών, ευχαρίστησε τις μικρές παίκτριες που παρά τις αντίξοες συνθήκες όπως αναφέρει, κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικές απέναντι σε μεγαλύτερες και σαφώς πιο έμπειρες αθλήτριες, κάνοντας περήφανους όλους τους Αιδήψιους.

‘Τι να πει κανείς για αυτά τα κορίτσια! Έκαναν περήφανους όλους τους Αιδήψιους και εκπροσώπησαν επάξια την ένωση σε ένα πρωτάθλημα γυναικών…. που πήραν μέρος παγκορασίδες και κορασίδες!!! Φτάνοντας ένα βήμα πριν την Α2 Εθνική κατηγορία! Δουλεύοντας σκληρά όλη τη χρονιά υπό αντίξοες συνθήκες (χωρίς παρκέ, χωρίς θέρμανση το χειμώνα και χωρίς ψύξη το καλοκαίρι, με τραυματισμούς) παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν στα όνειρα αυτών των κοριτσιών…. και επιστρέφουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί!

Ευχαριστούμε ακόμα το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την τοποθέτηση του παρκέ εντός του καλοκαιριού’.

Εκ του Δ.Σ.

Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

Σχετικά άρθρα

Ντίνα Κοροβέση: ”Άξιζε τον κόπο η προσπάθεια”

pannikolaou

Απόλλων Χαλκίδας: Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Α2 Γυναικών! (video)

pannikolaou

Photo στιγμές από τη νίκη-άνοδο του Απόλλωνα Χαλκίδας στην Α2 Γυναικών!

pannikolaou