Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανανέωσε με το βασικό κορμό της ομάδας ο Αίαντας Αυλίδας

Ο Αίαντας Αυλίδας πήρε το εισιτήριο της ανόδου για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ, όπου και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του και εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό της ομάδας.

Σε ανακοίνωση του Αίαντα, γίνεται λόγος για τους παίκτες που ανανέωσαν αλλά και για εκείνους που δεν θα συνεχίσουν τους οποίους και ευχαριστεί η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίαντα Αυλίδας:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας στο αντρικό τμήμα για την φετινή αγωνιστική περίοδο με τους αθλητές: Φώτη Μαλισιώβα ,Τσιώλη Γιάννη ,Μπαλτά Τάσο, Ακη Παπαχαραλάμπους, Πολίτη Δημήτρη, Χαϊντούτη Δημήτρη και Βαγγέλη Βασιλείου και τους ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να απολαύσουν ακόμη μία μπασκετική χρονιά. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους αθλητές Κουτρομάνο Κωνσταντίνο, Κόφφα Γεώργιο, Τριανταφύλλου Γιάννη, Καραπετάκο Γιώργο, Προκοπάκη Κώστα, Δημήτρη Ιωάννου, Κόκκορη Γιώργο, Ντάλη Ακη και Λάμπρου Κώστα για την πολύ σημαντική προσφορά τους στον σύλλογο και την συνεισφορά τους στις διαδοχικές ανόδους της ομάδας.Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό τους στο μπασκετικό τους ταξίδι!’

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (21η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Εύκολη νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Κάδμος 43-94

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σταθερά στη 2η θέση! ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ε. Καρύστου 67-80

pannikolaou