Α2

Βλάχος και Νάκης στην Καρδίτσα και στην Α2!

Μεγάλο άλμα στην καριέρα δύο νεαρών παικτών που έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ αποτελεί η ένταξη στο δυναμικό της Καρδίτσας και στο πρωτάθλημα της Α2 του Γιάννη Νάκη και του Γιώργου Βλάχου.

Ο Νάκης που έπαιξε στην Παναγίτσα και τον Ερμή Σχηματαρίου ενώ μεταξύ άλλων στις ίδιες ομάδες αγωνίστηκε πριν από 2 χρόνια και ο Βλάχος με τους δύο παίκτες να αγωνίζονται πέρυσι σε υψηλότερο επίπεδο, σε Φιλαθλητικό και Ίκαρο αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Νάκης.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας που τους καλωσορίζει στην ομάδα έχει ως εξής:

‘O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη των Γιάννη Βλάχου και Γιώργου Νάκη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Πρόκειται για δυο νέους αθλητές, που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα του Α.Σ.Κ. και ταυτόχρονα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Ο Γιάννης Βλάχος, είναι 20 ετών με ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ. Διακρίνεται για το μακρινό σουτ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Ν.Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Ο Γιώργος Νάκης είναι γκαρντ-φόργουορντ, 19 ετών με ύψος 1,94 μ. και διαθέτει ταλέντο και πλούσια αθλητικά προσόντα. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.
Και οι δυο αθλητές διαθέτουν ταλέντο και προσόντα και θα ενταχθούν στην ανδρική ομάδα μας, η οποία πιστεύει στις δυνατότητές τους, γνωρίζοντας πως η Α2 Εθνική αποτελεί για εκείνους, μια σημαντική πρόκληση.
Καλωσορίζουμε το Γιάννη και το Γιώργο στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας. 
Καλώς ήρθατε στην Καρδίτσα’

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou