Α ΕΣΚΑΣΕ

Σούπερ ενίσχυση ο Άρης Θήβας με Μητρόπουλο και Νικολάου

Ότι δεν κατάφερε να πετύχει πέρυσι, όταν και έφτασε στον τελικό της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο το Σχηματάρι, φαίνεται πως θέλει να πετύχει φέτος ο Άρης Θήβας που κινείται μεθοδικά στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Τριανταφύλλου και τον Παπαδημητρίου που σας ενημέρωσε το eviabasket πριν από περίπου 10 μέρες, οι ‘κιτρινόμαυροι’ έκλεισαν και τους Γιάννη Μητρόπουλο και Βαγγέλη Νικολάου.
Ο έμπειρος Γιάννης Μητρόπουλος θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον Άρη Θήβας σε διπλό πόστο παίκτη αλλά και προπονητή στις ακαδημίες.

Ο Μητρόπουλος, που πέρυσι έπαιξε στον Τελεθριακό, αποτελεί…πολυτέλεια για την κατηγορία με μεγάλη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, θα έχει και την ευθύνη των τμημάτων υποδομής του Άρη ως προπονητής.

Ο Νικολάου έπαιξε φέτος στον Κάδμο, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Αλέξανδρο Αρτάκης και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
Από την περσινή ομάδα που έφτασε μέχρι τους τελικούς, παρελθόν αποτελούν οι Κλούρας, Ευγενίου, Τσιρόπουλος και Χαρίσης.
Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη μεταξύ άλλων και ο Θοδωρής Ευγενίου.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αντίθετα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Θήβας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από όλα αυτά, ο Άρης παρακολουθεί διακριτικά και τις εξελίξεις στον Κάδμο και αν τελικά ο συμπολίτης δεν κατέβει φέτος στη Γ’ Εθνική είναι δεδομένο πως θα εξεταστεί και το σενάριο να πάρουν τη θέση τους οι ‘κιτρινόμαυροι’ στις Εθνικές κατηγορίες, εφόσον βέβαια προκύψουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (21η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Εύκολη νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Κάδμος 43-94

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σταθερά στη 2η θέση! ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ε. Καρύστου 67-80

pannikolaou