FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ηλίας Τομαράς νέος κόουτς του Κάδμου στη Γ’ Εθνική!

Επιβεβαιώθηκε ο ‘Μυστικός Πράκτωρ’ που από προχθές το μεσημέρι σας είχε ενημερώσει για σημαντικές αλλαγές σε ομάδα της περιφέρειας, καθώς ο Ηλίας Τομαράς θα είναι ο νέος προπονητής του Κάδμου στη Γ’ Εθνική!

Ο 36χρονος κόουτς κάνει το πρώτο του άλμα στην σύντομη προπονητική του καριέρα, καθώς μετά από 2 χρόνια στον πάγκο του Γ.Σ.Αυλίδας αναλαμβάνει την ομάδα της Θήβας στην οποία είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως παίκτης, στον τελευταίο του σταθμό πριν σταματήσει από την ενεργό δράση!

Ο Τομαράς πρωτοέπαιξε μπάσκετ στον Αρίωνα όπου ξαναπήγε μετέπειτα για δύο ακόμα φορές, για να ακολουθήσουν οι Αμύντας, Φαίακας Κέρκυρας. μεγάλη καριέρα έκανε στη Χαλκίδα και στην ομάδα της ΑΓΕΧ με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 έχοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ αλλά και του αρχηγού της ομάδας!

Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Πανερυθραϊκό (Α2), για να ακολουθήσουν η Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), η Νήαρ Ηστ (Α2) και η 2η επιστροφή του στη Χαλκίδα, αυτή τη φορά ως παίκτης του Γ.Σ.Χαλκίδας με τον οποίο ανέβηκε στη Β’ Εθνική.

Μετά τον Γ.Σ.Χαλκίδας αγωνίστηκε στον Δούκα (Β’ Εθνική) για να κλείσει την καριέρα του στον Κάδμο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τώρα να επιστρέψει και πάλι στη Θήβα αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής της ομάδας!

Προπονητικά, τα τελευταία 2 χρόνια δούλεψε στον Γ.Σ.Αυλίδας με τον οποίο θα συζητήσει μέσα στις επόμενες μέρες την επέκταση της συνεργασίας τους και για φέτος, δουλεύοντας πλέον παράλληλα και στον Κάδμο.

Ηλ.Τομαράς: ”Κίνητρο και ευκαιρία για μένα ο Κάδμος”

Ο Ηλίας Τομαράς ως νέος τεχνικός του Καδμου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο eviabasket: ‘Αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση του Κάδμου αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία ώστε να κάνω το επόμενο βήμα στην προπονητική μου καριέρα. Ξεκινάμε από το μηδέν, πάμε να χτίσουμε από την αρχή και να φτιάξουμε κάτι νέο. Ξεκάθαρος στόχος για φέτος θα είναι η παραμονή του Κάδμου στη Γ’ Εθνική και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να έχουμε κοντά μας τον κόσμο της ομάδας που όπως πάντα έτσι και φέτος είμαι σίγουρος πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou