Α1

Ανανέωση συνεργασίας της Κύμης με τον γιατρό Γιάννη Μαυρόπουλο

Μια ομάδα δεν χτίζεται μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου και η Κύμη φρόντισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον εξειδικευμένο φυσίατρο Γιάννη Μαυρόπουλο μετά την περσινή εξαιρετική συνεργασία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον γιατρό κ. Ιωάννη Μαυρόπουλο.

Ο κ. Μαυρόπουλος είναι εξειδικευμένος Φυσίατρος, με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών. Φέτος θα είναι για δεύτερη χρονιά υπεύθυνος για την διάγνωση και αποκατάσταση των τραυματισμών των παικτών του Γ.Σ. Κύμης Στην συνέχεια παραθέτουμε ένα σύντομο βιογραφικό του γιατρού της ομάδας μας:

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Μετά το τέλος των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης κάνοντας αρχικά ορθοπαιδική στο 251 ΓΝΑ και στη συνέχεια παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Το ίδιο χρονικό διάστημα παρακολούθησε για 2 χρόνια τα σεμινάρια ιατρικού βελονισμού στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού υπό την καθοδήγηση του φυσιάτρου-βελονιστή Μιλτιάδη Καράβη.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Συνέχισε την ειδικότητά της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης σε δύο από τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Σουηδίας, το Ακαντέμισκα στην Ουψάλα και το Καρολίνσκα στη Στοκχόλμη, ασχολούμενος κατά κύριο λόγο με την αποκατάσταση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα και χρόνιο πόνο, καθώς και την αποκατάσταση ασθενών με νευρολογικές παθήσεις. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα δίνοντας με επιτυχία αρχικά τις εθνικές εξετάσεις για τη λήψη ειδικότητας στη Σουηδία και στη συνέχεια τις πανευρωπαϊκές εξετάσεις για την ειδικότητα της αποκατάστασης (European Board of Physical Medicine and Rehabilitation).

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Έχει εργασθεί επί σειρά ετών ως υπεύθυνος ιατρός σε μεγάλες κλινικές αποκατάστασης στη Σουηδία, έχοντας ως αντικείμενο τη διάγνωση και θεραπεία του χρόνιου πόνου καθώς και την αποκατάσταση ασθενών με κακώσεις νωτιαίου μυελού, εγκεφαλικά επεισόδια και τραυματικές εγκεφαλικές βλάβες. Έχει επίσης παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις και εφαρμοσμένα κλινικά φροντιστήρια στη Γαλλία και στη Σουηδία σχετικά με την ανάλυση βάδισης ασθενών με κινητικά προβλήματα καθώς και την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.

Σχετικά άρθρα

Θεωρείτε πως πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα υποδομής; Waverpoll

pannikolaou

Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Γιαπλές!

pannikolaou

Θα καταφέρει να κερδίσει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς; Waverpoll

pannikolaou