FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Από νωρίς στα…βάσανα η Μαλεσίνα!

Η Μαλεσίνα ήταν η πρώτη ομάδα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ που ξεκίνησε την προετοιμασία της, με τον Μιχάλη Θάνο να έχει δώσει ραντεβού με τους παίκτες του στο γήπεδο από τις 17 Αυγούστου!

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών σ’ αυτές τις πρώτες 10 μέρες της προετοιμασίας.

Μοναδικός απών ο Νίκος Ξετρίχης λόγω ενός προβλήματος στη μέση, με τον πλέϊ-μέϊκερ της ομάδας μετά τις εξετάσεις που έκανε να αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι παίκτες του Θάνου δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι, ακολουθώντας σε απόλυτο βαθμό το πρόγραμμα των προπονήσεων, εν όψει μιας αγωνιστικής χρονιάς που οι φιλοδοξίες της Μαλεσίνας είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Τα πρώτα φιλικά

Η Μαλεσίνα μέχρι στιγμής έχει κλείσει τρία φιλικά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες μεγάλης δυναμικότητας.

Η αρχή θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου στη Λαμία με αντίπαλο τον Έσπερο, ενώ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου η Μαλεσίνα θα δώσει δύο φιλικά στην Αθήνα με αντιπάλους τον Πόλις και τον Έσπερο Καλλιθέας.

Δεν αποκλείεται πάντως, εντός των επόμενων ημερών ο Θάνος να κλείσει και κάποιο ακόμα φιλικό, περισσότερο για ξεμούδιασμα των παικτών από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στα playoffs ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Leave a Comment