Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Κανακάρη και ανανέωσε με Σοροπάνη ο Λοκρός!

Συνέχεια των μεταγραφών και των ανανεώσεων για τον Λοκρό Αταλάντης, που απέκτησε τον Κανακάρη από τη γειτονική Μαλεσίνα ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του για μια ακόμα χρονιά με τον Σοροπάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Ο Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ στα πλαίσια της όσο δυνατόν καλύτερης στελέχωσης της ανδρικής ομάδας αλλά και της ανάδειξης αθλητών από την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κανακάρη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σοροπάνη.

Ο Δημήτρης Σοροπάνης.

Ο Δημήτρης Σοροπάνης μετά από απουσία ενός έτους (αγωνίστηκε ορισμένα παιχνίδια πέρυσι) λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων επιστρέφει δυναμικά στα παρκέ , όπου με το ταλέντο του και τον χαρακτήρα του θα αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του Λουκά Ζαρονικόλα ενισχύοντας την γραμμή των ψηλών μας.

Ο Χρήστος Κανακάρης αποτελεί γέννημα θρέμμα της Αναγέννησης Μαλεσίνας όπου αγωνιζόταν με επιτυχία στις τοπικές κατηγορίες , όντας από τους καλύτερους παίχτες της.

Πλέον ανοίγει τα φτερά του στις Εθνικές κατηγορίες και πιστεύουμε ότι με το ταλέντο του και τα αθλητικά του προσόντα, θα πετύχει τους στόχους με την νέα του ομάδα.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Αναγέννησης Μαλεσίνας για την παραχώρηση του αθλητή.

Ευχόμαστε και στους δύο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία !

Πλέον το ρόστερ της ομάδας για την νέα χρονιά έχει διαμορφωθεί κατά 80% , τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν μία με δύο προσθήκες ώστε στις 18 Αυγούστου (ημέρα έναρξης της προετοιμασίας) άπαντες να είναι έτοιμοι για το ραντεβού με την νέα χρονιά ….’

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou