Α ΕΣΚΑΣΕ

Η απάντηση του Άρη Θήβας στην ΕΣΚΑΣΕ και οι λόγοι της άρνησής του

Ο Άρης Θήβας ήταν ο πρώτος που είχε δικαίωμα να πάρει τη θέση του Κάδμου στη Γ’ Εθνική βάση της περσινής βαθμολογικής του θέσης, όμως η ομάδα της Θήβας απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΕΣΚΑΣΕ και ο βασικός λόγος είχε να κάνει με τον ελάχιστο χρόνο όπως επεσήμαναν που τους δόθηκε ώστε να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση, παρότι όπως αναφέρουν επιθυμούσαν να ανέβουν κατηγορία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την απάντηση του Άρη προς την ΕΣΚΑΣΕ και τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρόταση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

‘Σε απάντηση του υπ’ αρ.πρωτ 550/31/7/2017 εγγράφου σας για την κάλυψη της θέσης του ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ στη Γ΄ Eθνική κατηγορία 2017-2018, σας γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος μας ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ αν και θα επιθυμούσε να συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία σας δηλώνει ότι δεν θα το κάνει λόγω της βίαιης χρονικά ενημέρωσης μας από την ΕΣΚΑΣΕ. 
Σε μια περίοδο όπου σχεδόν ο σχεδιασμός της ομάδας μας έχει ολοκληρωθεί και ο χρόνος που μας δίνεται είναι μηδαμινός ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή μας στην Γ΄εθνική κατηγορία, εξαναγκαζόμαστε να αρνηθούμε στην πρόσκληση της κάλυψης της θέσης και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou