FEATURED Α1

Ιατρικές εξετάσεις και πρώτη συνάντηση στο κλειστό Κανήθου για τη νέα Κύμη!

Στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής χρονιάς άρχισαν από σήμερα να μπαίνουν οι παίκτες της Κύμης, καθώς το πρωί ένα γκρουπ παικτών υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα οι παίκτες για πρώτη φορά πάτησαν το παρκέ του κλειστού Κανήθου για ένα πρώτο…ξεμούδιασμα!

Ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Καστρίτης μίλησε στους παίκτες τους οποίους και καλωσόρισε στην ομάδα, ευχόμενος για μια χρονιά με επιτυχίες και προπαντός υγεία.

 

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Συγκεκριμένα, το πρώτο γκρουπ παικτών της ομάδας, αποτελούμενο από τους Μανωλόπουλο, Γερομιχαλό, Traylor και Jones υποβλήθηκε σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο από το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου. Αύριο το πρωί θα συνεχιστούν οι  εξετάσεις με τους υπόλοιπους παίκτες.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ευχαριστήσει θερμά τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, που αποτελεί και τον Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή του Συλλόγου, για την αμέριστη συμπαράσταση και για την πολύτιμη αρωγή στις προσπάθειες της ομάδας!

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou