FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Μπουλαντζά και ανανέωσε με Διαμαντή ο Λοκρός!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Λοκρού Αταλάντης εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα του Ζαρονικόλα να γεμίζει το ρόστερ της με νέους παίκτες αλλά και με ανανεώσεις αθλητών της περασμένης σεζόν.

Έτσι λοιπόν, παίκτης του Λοκρού τη νέα χρονιά θα είναι ο Ηρακλής Μπουλαντζάς που πέρυσι αγωνίστηκε στην Προοδευτική και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού με την ομάδα της Αταλάντης να τον καλωσορίζει αναφέροντας:’Ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αθλητή, Ηρακλή Μπουλαντζά, ο οποίος θα ενισχύσει την ανδρική μας ομάδα, την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 
Ο 20χρονος νεοαποκτηθείς παίκτης μας, καλύπτει τις δύο θέσεις των γκαρντ. Ο Ηρακλής Μπουλαντζάς προέρχεται από τα παδικό-εφηβικά τμήματα του Ολυμπιακού.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Προοδευτική , ενώ έχει αγωνιστεί και στον Φοίνικα Πειραιά.

Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην Αταλάντη και του ευχόμαστε μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες’.

Ο Σπύρος Διαμαντής.

Παίκτης του Λοκρού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Σπύρος Διαμαντής που θα φορέσει για 3η χρονιά τη φανέλα της ομάδας της Αταλάντης.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αταλάντης:

‘O Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Διαμαντή Σπύρο για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Σπύρος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου έχοντας συμμετοχή στην άνοδο την πρώτη χρονιά και στην καλή περσινή πορεία της ομάδας στην Γ΄Εθνική.

Ευχόμαστε στον αθλητή μας να έχει μια καλή χρονιά με υγεία ώστε να εκπληρώσει τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou