FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Τα εισιτήρια διαρκείας της Παναγίτσας!

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν που θα την βρει στη Γ’ Εθνική έβγαλε στην κυκλοφορία η Παναγίτσα Χαλκίδας και τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο κατηγορίες, στα 50 & 80 Ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Στη κυκλοφορία είναι από σήμερα (Πέμπτη 24/8) οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 που θα βρει την ομάδα μας για στην Γ΄Εθνική. Οι κάρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Red Card και Gold Card. Η Red Card αφορά τα καθίσματα στην κερκίδα του γηπέδου είναι μη αριθμημένη και κοστίζει 50 ευρώ. Η Gold Card αφορά VIP καθίσματα στο παρκέ του γηπέδου είναι αριθμημένη και κοστίζει 80 ευρώ. Παίρνοντας τις κάρτες αυτές έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους 12 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο Χαλκιά – Αναστασιάδη (Πειραική – Πατραική).

Γίνε ο έκτος παίχτης μας και στήριξε την προσπάθεια της Πόλης μας για να επανέλθει το Χαλκιδέικο μπάσκετ εκεί που του αξίζει.

Σημεία Πώλησης: Microchip, Κώτσου 30, Χαλκίδα και IGS – Internet Gaming Station συμβολή οδών Κώτσου και Παίδων, Παλαιά Γέφυρα Χαλκίδος καθώς και στα τηλέφωνα 6972010264 και 6986583399′.

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Leave a Comment