Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Λιβαδειάς για την απουσία του από τον μικρό τελικό της Άμφισσας

Με ανακοίνωσή του σήμερα το πρωί ο Απόλλωνας Λιβαδειάς κάνει γνωστούς τους λόγους που δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών στον μικρό τελικό του τουρνουά της Άμφισσας που επρόκειτο να γίνει χθες Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λιβαδειάς:

Στον Αθλητισμό και ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία μιας ομάδας (εργασιακά-μαθητικά-οικογενειακά). 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας, μιας και οι διοργανωτές είναι ενήμεροι από την Κυριακή 12:00 για τη μη συμμετοχή στο μικρό τελικό του τουρνουά της ΑΜΦΙΣΣΑΣ. Στον αγώνα του Σαββάτου με τον Μάκαρο Άμφισσας η σύνθεση του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ συμπληρώθηκε από αθλητή (ΛΙΑΝΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ) που δεν είχε κάνει καμία προπόνηση , και ο λόγος είναι οι απουσίες που έχει αυτό το διάστημα η ομάδα μας:
1) Μακρής Πέτρος (εξεταστική στα Ιωάννινα).
2) Ματζιώρης Δημήτρης (τραυματίας 1 μήνα)
3) Παππάς Αθανάσιος (υπηρεσία στην Αεροπορία)
4) Γιούλας Ιωάννης (Εργασιακή σχέση για το Σαββατοκύριακο)
Παρόλο που οι απουσίες ήταν σημαντικές αλλά όχι αποτρεπτικές για να μεταβούμε στην ΑΜΦΙΣΣΑ να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε έως το τελευταίο λεπτό την νίκη. Από τον αγώνα δυστυχώς αποκομίσαμε τρεις τραυματισμούς α) ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (2 λεπτά πριν το τέλος σε σύγκρουση με τον αθλητή του Μάκαρου Νασάκη), β) ΖΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν αγωνίσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στο πόδι που είχε σπάσει στο τέλος της περσινής σεζόν, γ) ΣΦΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ αγωνίσθηκε με ράγισμα του μεσοδακτυλίου.
Για τον αγώνα της Κυριακής εκτός από τους αναφερθέντες τραυματίες είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες των αθλητών:
α) ΤΕΡΜΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, επιφυλακή στο εργοστάσιο που εργάζεται, 
β) ΚΑΡΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ υπηρεσία στην εργασία του,
γ) ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΜΑΡΙΟΣ είχε αγώνα με την παιδική ομάδα του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ στις 16:00 .
Από τους 11 αθλητές λοιπόν που αγωνίσθηκαν το Σάββατο οι 3 είναι τραυματίες οι 2 είχαν εργασία, ο 1 όντας προπονητής είχε αγώνα και 2 μαθητές της Γ Λυκείου δεν μπορούσαν λόγω φροντιστηρίων να ακολουθήσουν την ομάδα 
Η διοίκηση και ο προπονητής Κος Ζητουνιάτης Λεωνίδας ενημέρωσαν την Κυριακή το πρωί στις 12:00 το σωματείο που διοργάνωνε το όμορφο αυτό τουρνουά, που συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά , και δηλώσαμε τους λόγους της μη συμμετοχής στο μικρό τελικό. 
Ζητήσαμε συγγνώμη τόσο από τους ίδιους όσο και από το σωματείο του ΑΡΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ για τη μη διεξαγωγή του μικρού τελικού.
Επίσης, δεν θέλαμε να γελοιοποιήσουμε την διοργάνωση κατεβαίνοντας στον αγώνα μόνο με μια πεντάδα καθώς λόγω του αγώνα του Παιδικού δεν είχαμε την δυνατότητα να συμπληρώσουμε παίχτες από τις ακαδημίες μας.
Ο ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ένα σωματείο με ιστορία και ανθρώπους που ζούν και αναπνέουν για το μπάσκετ , και αυτό το αποδεικνύουν με τις δράσεις τους (camp, 3×3, τμήματα υποδομής που θα ζήλευαν πολλές ομάδες του κέντρου, με 6 προπονητές κ.λ.π) δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία να αμαυρώσει μια διοργάνωση.
Ο ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είναι ένα αυτοχρηματοδοτούμενο σωματείο (η συνδρομή των ακαδημιών αποτελεί το έσοδο της ομάδας) και στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών της διοίκησης και ορισμένων φίλων ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα έξοδα συμμετοχής της ομάδας στα Πρωταθλήματα στην δύσκολη αυτή λόγω οικονομικής κατάστασης εποχή (μετακινήσεις, διαιτητές, γραμματεία, δελτία κλπ).
Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (13/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Τα 50α γενέθλια γιόρτασε ο Κάδμος! (pics)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (13-17 Απριλίου)

pannikolaou