Over play

Το ευχαριστώ είναι λίγο…

Τα Eviabasket Awards ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα υπεύθυνοι είστε όλοι εσείς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου της Περιφέρειας.

Θα ήθελα με την ευκαιρία όμως, να αναφέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα 3 ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, που έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα μας για την παραχώρηση της αίθουσας προσφέροντας μας ότι χρειαζόμασταν για να διοργανωθεί κατάλληλα αυτή η εκδήλωση. Και είναι κρίμα, που λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Σταμάτη Γκάβαλη, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών για να διαπιστώσει και ο ίδιος το μέγεθος της επιτυχίας.

Ο Ηλίας Μπουρμάς μαζί μες τον Αντώνη Φώτση

Τον τεχνικό της Περιφέρειας Θανάση Παπαδόπουλο, που έδωσε λύσεις σε όλα τα τεχνικά ζητήματα πάντα σε πρώτο χρόνο και στην καλύτερη ποιότητα.

Και βεβαίως, τον Περιφερειακό σύμβουλο Ηλία Μπουρμά, που ήταν ένας από εμάς, όλες αυτές τις μέρες της προετοιμασίας. Ότι και να γράψω για τον φίλο Ηλία θα είναι λίγο όπως επίσης και το ευχαριστώ. Απλά ενδεικτικά, να πω πως ήταν ο άνθρωπος που με προέτρεψε να γίνει η εκδήλωση στη συγκεκριμένη αίθουσα, που ήταν κάθε μέρα μαζί μας, που έκανε ότι μπορούσε και πέρναγε από τα χέρια του για την επιτυχία της εκδήλωσης, που ένιωσε-και έτσι ήταν-πως αποτελούσε κομμάτι αυτής της προσπάθειας!

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ,.Παγώνης με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Να ευχαριστήσω το Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ που για μια ακόμα φορά όπως και η Περιφέρεια στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χρ.Παγώνη, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ.Ζλακώνη, τον Διευθυντή Φ.Γκούνη και βεβαίως τον Πανταζή Ρούσσο.

Να ευχαριστήσω τον βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης και όλους του υπόλοιπους επισήμους που βρέθηκαν κοντά μας δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση.

Ευχαριστώ την εταιρεία Bfresh και ειδικά τη Ράνια Πάλλη που μας δρόσισαν με τους υπέροχους χυμούς τους πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστώ τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Αντώνη Φώτση, δύο εξαιρετικούς χαρακτήρες που δέχθηκαν αμέσως την πρόσκληση και μας έκαναν την τιμή να βρεθούν κοντά μας ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της εκδήλωσης.

Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Αγγέλου που για πολλοστή φορά στάθηκε δίπλα μου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επίτευξη της εκδήλωσης και της επιτυχίας που είχε.

Δύο Ολυμπιονίκες σε μια φωτογραφία! Ανθή Χαϊνά και Ειρήνη Αϊνδιλή!

Να ευχαριστήσω δύο μεγάλες αθλήτριες, που μας έκαναν την τιμή και ήταν μαζί μας. Την Ανθή Χαϊνά που συγκίνησε όλο τον κόσμο με την ομιλία της και την Αφένδρα Παπαδήμου που αποδέχθηκε την πρόσκληση και ήρθε από την Αθήνα κοντά μας.

Να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν από μακριά για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ενδεικτικά να πω για τον Αντώνη Κούτρη από την Καλαμάτα, τον Παναγιώτη Βασιλάρα από την Αθήνα στη μεγάλη επανένωση της ΑΓΕΧ, τον Θ.Μελισσάρη από τη Λαμία, τον ρέφερι Γ. Χριστοδούλου από τη Λιβαδειά και πολλούς ακόμα.

Από τις ωραιότερες στιγμές της εκδήλωσης, όταν στη βράβευση του Χρ.Χρήστου ανέβηκε στη σκηνή όλη η παλιά ΑΓΕΧ!

Ευχαριστώ βεβαίως τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης! Χωρίς τη δική τους παρουσία και πάλι δίπλα μας τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!

Να ευχαριστήσω τον Τάσο Μπαλτά και τον Δημ.Νικολάου που φρόντισαν για όσα είδατε σε βίντεο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον Παν.Βαρσαμά και Παν.Βασιλείου που ήταν επί της υποδοχής, τον Γ.Δαλιάνη για τις φωτογραφίες του, τα κορίτσια του Απόλλωνα Χαλκίδας που βοήθησαν σημαντικά στην εκδήλωση και όλους τους συναδέλφους από τα μέσα ενημέρωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος, να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο και πάνω απ’ όλα φίλο Σπύρο Βασιλείου για την καταπληκτική παρουσίαση των Eviabasket Awards δείχνοντας δείγματα από το σπουδαίο ταλέντο του!

Να είστε όλοι σας καλά, πάντα με υγεία και να έχουμε μια όμορφη μπασκετική χρονιά! Ελπίζω και εύχομαι τα επόμενα Eviabasket Awards να έχουν του χρόνου τέτοιο καιρό την ίδια και γιατί όχι, ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!

Παναγιώτης Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Θα καταφέρει να κερδίσει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς; Waverpoll

pannikolaou

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Β. Σπανούλης; Waverpoll

pannikolaou

Τίθεται θέμα αποχώρησης του Τζόρντι Μπερτομέου; Waverpoll.com

pannikolaou