FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης στην Παναγίτσα!

Το πρώτο μεταγραφικό μπαμ για την Παναγίτσα ακούστηκε σήμερα το πρωί, με την ομάδα της Χαλκίδας να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, που όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική!

Αυτή ήταν η 4η κατά σειρά μεταγραφή της Παναγίτσας, που μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ της.

Οι συστάσεις για τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη είναι περιττές, με τον 35χρονο γκαρντ από τη Μαλεσίνα να έχει συνδέσει τα περισσότερα και καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην ΑΓΕΧ αλλά και στην Κύμη.

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης γεννήθηκε το 1982 και από 12 χρονών ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαλεσίνα.

Το 1999 έγινε μέλος της ΑΓΕΧ στην προσπάθεια του Β.Αγγέλου τότε να μαζέψει στη Χαλκίδα τους καλύτερους παίκτες της περιφέρειας.

Με την ΑΓΕΧ έπαιξε 5 χρόνια ανεβαίνοντας από τη Γ’ Εθνική στην Α2 κατηγορία.

Στη συνέχεια πήγε στον Μακεδονικό με τον οποίο αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Α1 κατηγορία.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Λαμία, το Ρέθυμνο, τα Τρίκαλα, ο Αρκαδικός, το Ηράκλειο, τις περισσότερες χρονιές στο πρωτάθλημα της Α2 όπου ήταν πάντα από τους πρωταγωνιστές και τους πρώτους σκόρερς της κατηγορίας.

Με τον Αρκαδικό ήταν 4ος σκόρερ της Α2 ενώ με το Ηράκλειο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής με 438 πόντους και 17,0 μ.ο. στο πρωτάθλημα!

Για δύο χρονιές έπαιξε στην Κύμη, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής σε Β’ Εθνική και στην Α2 κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε ακόμα και στον Χολαργό.

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης αναμένεται να δώσει λύσεις κυρίως στην επίθεση για την Παναγίτσα, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις 3 και 4.

 

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou