B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Παίκτης του ΧΒΑ ο Σωτ.Χατζηστάμου!

Το ΧΒΑ στηρίζεται στους μικρούς και ταλαντούχους σε ηλικία παίκτες, αλλά και η προσθήκη ορισμένων έμπειρων είναι πολλές φορές απαραίτητη στις ομάδες.

Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για ένα παίκτη που έχει τη δική του διαδρομή εδώ και 25 χρόνια σε τοπικές αλλά και σε Εθνικές κατηγορίες.

Ο Σωτήρης Χατζηστάμου αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του ΧΒΑ και να κλείσει κατά πάσα πιθανότητα εκεί την καριέρα του που ξεκίνησε το 1991 από τον Γ.Σ.Αυλίδας.

Ο Χατζηστάμου κάνει προπονήσεις εδώ και 10 μέρες στο ΧΒΑ και το Σαββατοκύριακο έπαιξε στο τουρνουά ‘Γ.Τσομάκας’ δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Γεννημένος το 1978, έχει στο πλούσιο μπασκετικό του βιογραφικό μεταξύ άλλων τον τίτλο του 1ου σκόρερ στη Γ’ Εθνική με τον Γ.Σ.Χαλκίδας, 4 φορές ήταν 1ος σκόρερ στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, έχει πάρει 3 φορές το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑΣΕ στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει βγει 4ος στην Ελλάδα με το εφηβικό τμήμα της ΑΓΕΧ.

Στη Γ’ Εθνική το προσωπικό του ρεκόρ πόντων ήταν 38, ενώ στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ 48!

Ο Σωτήρης Χατζηστάμου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το ΧΒΑ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία τοπική κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να πάει στο ΧΒΑ, έπαιξε ο κόουτς Βασίλης Μπρατσιάκος για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση όπως είχε πει και ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι στο eviabasket.gr και ο οποίος ήταν ο πρώτος του προπονητής στο μπάσκετ!

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou