FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Τρεις μεταγραφές για την Παναγίτσα!

Η επιστροφή της Παναγίτσας στη Γ’ Εθνική μετά από 4 χρόνια, φέρνει νέο άνεμο στην ομάδα αλλά και σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.

Ήδη η ομάδα της Χαλκίδας προχώρησε σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις ενώ είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και άλλες μέσα στις επόμενες μέρες.

Παίκτες της Παναγίτσας είναι πλέον οι εξής:

Ο Παύλος Καρβούνης.

Ο έμπειρος Παύλος Καρβούνης  (44 ετών) με μεγάλη καριέρα σε Εθνικές κατηγορίες, ήρθε στην Παναγίτσα από τον Άρη Νίκαιας με στόχο να βοηθήσει άμεσα την ομάδα αλλά και να σταθεί δίπλα στους μικρούς σε ηλικία παίκτες της Παναγίτσας ώστε να τους μεταφέρει εμπειρίες και παραστάσεις από τη δική του καριέρα. Αγωνίζεται ως πλέϊ-μέϊκερ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αμπελόκηπους, Παπάγου, Έσπερο, Γ.Σ.Λάρισας, Πειραϊκό, Δάφνη, Λαύριο, Αγ.Παρασκευή, Ζάκυνθο, Πανναξιακό, Άρη Νίκαιας.

Ο Γρηγόρης Αδαμόπουλος.

Ο Γρηγόρης Αδαμόπουλος που αποκτήθηκε από την Ελευθερούπολη Καβάλας με την οποία κατέκτησε την άνοδο για τη Γ’ Εθνική. Έχει ύψος 1,90 μ. αγωνίζεται ως 2-3 έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικές κατηγορίες με ΚΑΟ Δράμας (Β’ Εθνική) και Ελευθερούπολη (Γ’ Εθνική). Πρόκειται για ένα πολύ καλό σουτέρ που στη μέρα του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην οποιαδήποτε άμυνα.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές, που μετά από 3 χρόνια επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της Παναγίτσας από την οποία και αναδείχθηκε.

Τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Δάφνη Δαφνίου και Κάδμο, είναι πλέϊ-μέϊκερ και αναμένεται να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του στη Γ’ Εθνική.

Ως μεταγραφή για την Παναγίτσα μπορεί να υπολογίζεται και ο Άγγελος Κιάκης που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε με υποσχετική στον Δούκα με τον οποίο κατέκτησε πέρυσι και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Η διοικητική ομάδα της Παναγίτσας και ειδικότερα οι Μπέλλος, Κολτσιδόπουλος, Γεωργουσόπουλος στοχεύουν σε 2-3 ακόμα μεταγραφές από το πάνω ράφι ώστε η ομάδα της Χαλκίδας να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

 

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou