Α’ ΕΣΚΑΣΕ
Πρεμιέρα με διπλό στη Λιβαδειά!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 56-61
Ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα για τον Τελεθριακό που πήρε το διπλό στη Λιβαδειά, κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 61-56 μετά από συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ο Τελεθριακός ήταν μπροστά στο σκορ με 6 πόντους στα τελευταία 3′ του αγώνα, με τον Απόλλωνα να πλησιάζει στους 2 βάζοντας ‘φωτιά’ στον αγώνα.
Η ψυχραιμία όμως των φιλοξενούμενων από τη γραμμή των βολών και ένα καθοριστικό τρίποντο του Θοδωρή Ρουμελιώτη τους έδωσε την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 61-56 μέσα στη Λιβαδειά.
Ο Απόλλωνας που είχε χαμηλά ποσοστά ευστοχίας από την περιφέρεια, προηγήθηκε με 14-7 στην πρώτη περίοδο με το ημίχρονο να τελειώνει με 29-30.
Πόντο-πόντο ο αγώνας στη γ’ περίοδο (45-44), με τον Τελεθριακό με δύο τρίποντα των Ρουμελιώτη και Παπαθανασίου να παίρνει στη συνέχεια αέρα 4 πόντων.
Στο τέλος, με βολές κυρίως του Θ.Ρουμελιώτη ο Τελεθριακός κράτησε το υπέρ του προβάδισμα και τη σημαντική εκτός έδρας νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα με 61-56.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χουγιάζος-Καραμπιτσάκος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-7, 29-30, 45-44, 56-61.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ζητουνιάτης): Σφυρής 4, Βέλλιος 19 (2), Κωτσαδάμ 2, Τερματζίδης 6, Μακρής 7 (1), Καλαντζής, Ζάμπας, Παππάς, Σταμέλος, Γιούλας 9, Καρφάκης 2, Σκαλτσάς 7.
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Ιωακείμ): Μέτα, Ρουμελιώτης 7 (1), Κλούρας 8, Παπαθανασίου 13 (2), Ζούτσος, Τσιτούμης, Κουμπές 6, Δήμου, Χοτζαλάρι 17 (3), Παπάνογλου 10.