Α1

Γ.Καστρίτης: ‘Συγχαίρω τους παίκτες μου για την αντίδραση’

Ο κόουτς της Κύμης Γιάννης Καστρίτης αρχικά έδωσε τα συγχαρητήρια του στη Λάρισα για τη νίκη της ενώ για τη δική του ομάδα τόνισε πως στην ουσία έγιναν δύο διαφορετικά παιχνίδια, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής η Κύμη θα δουλέψει ώστε να δείχνει το καλό πρόσωπο του β’ ημιχρόνου.

‘Καταρχήν να συγχαρώ τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος και τον κόουτς Σκουρτόπουλο για την νίκη. Σε ότι έχει να κάνει με την δική μας ομάδα, σήμερα ήταν ξεκάθαρο ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά ημίχρονα, σχεδόν για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Τόση απόκλιση είχαν το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο. Θα συζητήσουμε μεταξύ για να δούμε τον λόγο που έγινε αυτό και για να βρούμε τις λύσεις. Θεωρώ δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοια εικόνα από την ομάδα μας, όπως αυτή που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να βλέπουμε την Κύμη του 2ου ημιχρόνου.Αυτήν την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε στο παρκέ. Αυτό δεν έχει να κάνει με αυτοματισμούς ή με την χημεία, έχει να κάνει με την αγωνιστικότητα, με την ενέργεια και το πάθος που θα βγάζουμε σαν να είναι το κάθε μας παιχνίδι το τελευταίο. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τους παίκτες μας για την αντίδραση τους και συνολικά για την παρουσία τους στο 2ο ημίχρονο. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ, θα μπορούσε να έχει μπει και να έχουμε κερδίσει.

Οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν πάντα καθοριστικό ρόλο όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Κρατάμε σαν οδηγό μας την αντίδραση που δείξαμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και περιττό να πούμε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες, αλλά πρέπει να αναφέρω κάτι που δείχνει την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας και τον ζήλο που δείχνουν. Έχουμε χάσει δύο σημαντικούς ψηλούς παίκτες με τραυματισμούς, ο Γκάρι ήρθε την Τετάρτη και καλά καλά ίσα που πρόλαβε να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, ο Μανωλόπουλος έπαιξε σήμερα άρρωστος και ο Γλυνιαδάκης με ένεση.

Καταλαβαίνετε ότι αποκτά μεγαλύτερη σημασία η αντίδραση μας στο 2ο ημίχρονο.  Την κρατάμε λοιπόν, ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του και φυσικά κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του ως ομοσπονδιακός προπονητής’.

Σχετικά άρθρα

Θα περάσουν οι Μπακς στην επόμενη φάση; Waverpoll.com

pannikolaou

Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Γιαπλές!

pannikolaou

Πήρε την 3η θέση η ΑΕΚ του Αγγέλου!

pannikolaou