FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Νέος πρόεδρος στον Λοκρό Αταλάντης ο Γιώργος Μάτος!

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Λοκρού Αταλάντης με τον Γιώργο Μάτο να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη που αποχώρησε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μετά την παραίτηση του προέδρου του συλλόγου κ. Ανδρέα Χριστοδουλίδη λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων συνεδρίασε με σκοπό την εκλογή προέδρου εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου την προεδρία του συλλόγου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος και μακροχρόνιο στέλεχος του συλλόγου κ. Μάτος Γεώργιος, με τον τέως πρόεδρο να παίρνει την θέση του αντιπροέδρου.
Η αλλαγή αυτή έγινε ώστε να υπάρχει καλύτερη λειτουργία του συλλόγου σε καθημερινά θέματα. 
Για την αλλαγή αυτή ο τ. πρόεδρος του συλλόγου προέβη στην παρακάτω δήλωση…

“Θα ήθελα να ανακοινώσω στα μέλη του ΑΣ Λοκρου, στους αθλητές, στους συντελεστές και όλους τους φίλους του σωματείου, πως για επαγγελματικούς λόγους, αποχωρώ από τη θέση του προέδρου του σωματείου, καθώς λόγω των άνωθεν δε θα μπορούσα να επιτελεσω στο έπακρο το έργο που απορρέει από αυτή τη θέση ευθύνης.
Παραμένω στο ΔΣ του σωματείου στη θέση του αντιπροέδρου αυτού , συνεχίζοντας μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο τη προσπάθεια για περατωση των στόχων και σκοπών του σωματείου…
Ο ΛΟΚΡΟΣ είναι μια οικογένεια, με ιστορία και μέλλον. Και θεωρώ μεγάλη τιμη που με αποδέχτηκε στους κόλπους της.
Ευχαριστώ όλους και καθένα από εσάς προσωπικά για τη στήριξη στη προσπάθεια και στο πρόσωπο μου.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.”

Επίσης ανακοινώνεται ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου μετά από πρόταση του νέου προέδρου, ο κ. Κολοβός Γεώργιος αναλαμβάνει την θέση του υπευθύνου marketing και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου με στόχο την προσέλκυση χορηγιών στον σύλλογο’.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou