Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν.Παπούλιας: ‘Εμπειρία και ριμπάουντ μας έδωσαν τη νίκη’

Ο κόουτς του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Παπούλιας ήταν ευχαριστημένος από τη νέα νίκη της ομάδας του, ενώ στάθηκε στο άγχος που είχαν οι παίκτες αλλά και στον τομέα της εμπειρίας και των ριμπάουντ στην τελευταία περίοδο που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Μάκαρου για να κάνει το 2/2. Δεν παρέλειψε επίσης, να δώσει συγχαρητήρια στον Αίαντα Αυλίδας για την εμφάνισή του.

Γνωρίζαμε από πριν πως θα παίζαμε με ένα αντίπαλο ο οποίος έχει σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και πιέζει στην άμυνα. Για ανεξήγητο λόγο φάνηκε –παρότι παίζαμε στην έδρα μας – να έχουμε άγχος στο παιχνίδι μας αφού πέρα των πολλών βολών που χάσαμε (12/31), είχαμε και άστοχες τελικές προσπάθειες κοντά στο καλάθι.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα επιθετικά ριμπάουντ, οι επιθετικές λύσεις από τους έμπειρους παίκτες της ομάδος μας και η προσήλωσή μας στο αμυντικές συνθήκες του παιχνιδιού μας έδωσαν μια διαφορά δέκα πόντων που φάνηκε να μην ήταν αρκετή, αφού ο αντίπαλος δεν παράτησε το παιχνίδι σε κανένα σημείο του.

Η νίκη μας ήταν δίκαιη επί ενός αξιόμαχου Αίαντα Αυλίδας που αν και νεοφώτιστος έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδος. Κατορθώσαμε να έχουμε δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας  με σοβαρότητα και αγωνιστική προσήλωση’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou