Γ ΕΘΝΙΚΗ

Δείπνο της Παναγίτσας στους παίκτες παρουσία χορηγών!

Το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της Παναγίτσας οργάνωσε δείπνο σε παραλιακό μαγαζί της  Χαλκίδας για τους παίκτες, και το προπονητικό team, με σκοπό να χαλαρώσουν εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας δείπνησαν και συζήτησαν για διάφορα θέματα, με κύριο αντικείμενο βέβαια την ομάδα και την αγωνιστική της εικόνα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι δύο ιδιοκτήτες της εταιρίας HELLAFRIC Α.Ε. Δημήτρης και Νίκος Παινέσης, οι οποίοι αποτελούν και τον μεγάλο χορηγό της φετινής προσπάθειας της ομάδας της Χαλκίδας στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης και ο Νίκος Παiνέσης μάλιστα μίλησαν και στους παίκτες της ομάδας και αφού τους έδωσαν τις κατάλληλες ευχές, για υγεία και καλή αγωνιστική παρουσία, τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα σε ολόκληρη την χρονιά.

Η οικογένεια Παινέση μέσω της εταιρίας HELLAFRIC A.E. είναι εισαγωγείς του πολύ γνωστού GAFE TANICA, εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ελληνική αγορά, και προέρχεται από την Ανατολική Αφρική όπου είχε μεταναστεύσει από το 1896 και δημιούργησε εκεί μεγάλες φάρμες παραγωγής καφέ και τσαγιού.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1981 μετέφερε, στην Ελληνική αγορά , την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία και δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών επιλεγμένα από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής με τις καλύτερες ποικιλίες.

Η οικογένεια Παινέση λοιπόν θα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της ομάδας της Χαλκίδας στη φετινή τους προσπάθεια, στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια ηθικά και το κυριότερο οικονομικά.

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou