Α1

Επίσκεψη της Κύμης στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας!

Σήμερα το πρωί η πλειοψηφία των παικτών του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, εκτός από αυτούς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, είχαν ρεπό. Ήταν λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ‘εγκαινιάσουν’ τις επισκέψεις στα σχολεία της Χαλκίδας!

Αντιπροσωπεία τη ομάδας, αποτελούμενη από τους αθλητές Άγγελο Τσαγγαράκη και Κάμερον Τζόουνς, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Τσικλιδή και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Γυφτονικολό, βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους μαθητές.

Οι παίκτες της ομάδας μίλησαν με τα παιδιά, αναφέροντας αρχικά κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και για την πορεία τους στον χώρο του μπάσκετ, ενώ στην συνέχεια απάντησαν με προθυμία  στις ερωτήσεις τους. Στο τέλος, τους επισήμαναν ότι το Σάββατο έχουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Λάρισα και κάλεσαν όλα τα παιδιά να βρεθούν στην κερκίδα του Κλειστού της Κανήθου και να βοηθήσουν την Κύμη να πάρει την νίκη.

Από την μεριά τους, οι μαθητές έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για την επίσκεψη της ομάδας και υποσχέθηκαν πως το Σάββατο θα ‘πρωταγωνιστήσουν’ στην κερκίδα στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις τους την ομάδα!

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou