FEATURED Over play

Bet time με το eviabasket.gr: Δύο όβερ και ένα ΝΒΑ για ταμείο!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου σήμερα και ευκαιρία για στοιχηματικές εξορμήσεις στα πρακτορεία με προτάσεις από το site μας, για εσάς σε συνεργασία με το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κ. Γαρέφαλος στην Έξω Παναγίτσα.

ΔΥΟ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!

21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΑΓΑ (3058 OVER 14,5 Πρίντεζης κωδ. 201)

Ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ξεκινάμε με το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλαγα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν την νίκη απέναντι στους Ισπανούς για να πάνε στο 2-0 και να αρχίσουν ιδανικά την Euroleague παρά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα θα ακολουθήσουμε τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη στο προσωπικό όριο πόντων που βρίσκεται στο 14,5 και απόδοση 1,75

22:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (3059) OVER 154.5

Ο Έρικ Γκριν.

Οι προτάσεις από την Euroleague κλείνουν με το παιχνίδι Βαλένθια-Εφές. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν φέτος στην κορυφαία διοργάνωση και έχουν μπει φουριόζοι έχοντας τον Έρικ Γκριν σεληνιασμένο, με τον Αμερικανό να ”κουβαλάει” την Βαλένθια στα περισσότερα παιχνίδια και να είναι καταλυτικός παράγοντας. Βεβαίως, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τα αμυντικά προβλήματα και των δύο ομάδων, πράγμα το οποίο, μας ωθεί προς το όβερ, το οποίο βρίσκεται στους 154,5 πόντους και απόδοση 1,75.

02:00 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ-ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ (3105) OVER 211.5

Λεμπρόν Τζέιμς και Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Περνάμε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όπου υπάρχει το παιχνίδι ανάμεσα στο Μιλγουόκι και το Κλίβελαντ τα μεσάνυχτα για την regular season. Αμφότεροι έχουν μπει δυνατά στη νέα χρονιά, έχοντας φέρει μεγάλα σκορ με τον δικό μας Γιάννη και τον Λεμπρόν να δείχνουν αγριεμένοι και απλά…ασταμάτητοι! Πάμε με το όβερ 211,5 και απόδοση 1,75.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κ. Γαρέφαλος που βρίσκεται στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou