Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ. Βελισσαράκος:’Τέρμα η σιωπή που την εκμεταλλεύονται κάποιοι’

Ο Γ.Βελισσαράκος έδωσε αρχικά συγχαρητήρια τον Λ.Ζητουνιάτη για τη νίκη της ομάδας του, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Βέλλιο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του και στον ρέφερι Χουγιάζο από τον οποίο είχε πολλά παράπονα στο χθεσινό ματς.

Όσον αφορά το παιχνίδι, συγχαρητήρια στο coach Ζητουνιάτη για το καταπληκτικό ”πάντρεμα” που έχει κάνει μεταξύ νέων και παλαιών παικτών.

Με εντυπωσίασε η αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας του (Απόλλωνας Λιβαδειάς) καθώς και η αυτοπεποίθηση των νεαρών παικτών του. Εύχομαι στον αθλητή Βέλλιο να γίνει γρήγορα καλά. Πρόκειται για εναν από τους καλύτερους παίκτες της Ένωσης μας, αλλά και άτυχο.

Θα αναφερθώ στην διαχείριση (χρήση) εξουσίας του διαιτητή Χουγιάζου (υπότροπος επανειλημμένως εναντίον της ομάδας μας). Σε ένα ήσυχο στην κυριολεξία παιχνίδι, κατάφερε να δημιουργήσει  ” πηγή έντασης” και να δείξει ότι αυτός είναι ” ο πρωταγωνιστής” στην φάση που έδωσε από μία τεχνική ποινή στους παίκτες, Βεζυρτζόγλου (ΑΓΕΧ) και Μακρή (Απόλλωνα), εγώ, όχι μόνο  δεν διαμαρτυρήθηκα, αλλά τα έβαλα με τον παίκτη μου στον πάγκο. Ο παίκτης μου, μου έλεγε ότι δεν είπε τίποτα και με προέτρεπε να ρωτήσω τον διαιτητή ” τι του είπε”.

Πήγα στη γραμματεία και ρώτησα ήρεμα τον Χουγιάζο μπροστά στην κ. Κάλφα αν έβρισε ο παίκτης μου. Μου είπε όχι αλλά διαμαρτυρήθηκε. Του είπα, με χαλαρή συζήτηση, ότι ήταν τελικά τόσο σοβαρό για να δώσει 2 τεχνικές ποινές στους αθλητές, ώστε να αποβληθεί ο παίκτης μου;

Μου απάντησε ” να μην διαμαρτύρεται ” τότε εγώ είπα ”εντάξει ρε παιδιά, ούτε εισαγγελείς να ήσασταν ” χωρίς επιθετικό ύφος και έφυγα προς τον πάγκο μου. Τότε μου έδωσε 2 τεχνικές ποινές και με απέβαλε.

Έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι του επιτέθηκα φραστικά, χωρίς να γράφει τις επιθετικές μου φράσεις (περιμένω να δω τι λέει και η κ. Κάλφα). Ψάχνω να βρω ένα λόγο, που συντηρεί ο σύνδεσμος διαιτητών και η Ένωσή μας, ένα τέτοιο διαιτητή μέσα σε τόσους αξιόλογους διαιτητές, στα πρωταθλήματα μας.

Έναν διαιτητή που δεν σέβεται αθλητές, προπονητές, παράγοντες, που κρύβεται πίσω από ψέματα και υποκρισία, που βγάζει το κόμπλεξ του και τα απωθημένα του με ύπουλες κινήσεις, για να περνάει καλά, βολεύοντας τα παιχνίδια. Όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ της Ένωσής μας, το ξέρουν. Τέρμα η σιωπή που την εκμεταλλεύονται κάποιοι.

Εγώ προσωπικά θα μιλάω για όποιον ύπουλα και βρώμικα πάει να κάνει κακό στην ομάδα μου, γιατί εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κακό. Το βίντεο του αγώνα θα σταλεί στην ΕΣΚΑΣΕ και στον Σύνδεσμο διαιτητών΄.

 

Σχετικά άρθρα

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

7 χρόνια χωρίς τον Γιώργο…

pannikolaou

Υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση για το κλειστό Κανήθου!

pannikolaou