Α1

Γ.Καστρίτης: ‘Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό έμεινε ο κόουτς της Κύμης Γιάννης Καστρίτης που όπως είπε, είδε σημάδια βελτίωσης στην ομάδα του.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που στρώνει από εδώ και στο εξής με παιχνίδια που μπορεί να κερδίσει η Κύμη, ευχήθηκε καλή πορεία στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην προσθήκη παίκτη και άμεσα όπως είπε, ενώ πρωτίστως εξέφρασε τη θλίψη του για όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Αττική.

Καταρχάς, πριν μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι, θα μου επιτρέψετε να εκφράσουμε εκ μέρους όλης της οικογένειας της Κύμης τη θλίψη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους. Θα τελειώσω την αναφορά μου με την ευχή να βρεθούν σώοι οι αγνοούμενοι και να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά φαινόμενα σαν και αυτά.

Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ότι ήταν ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός για εμάς. Οπωσδήποτε έχουμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο κομμάτι, που έχει να κάνει με το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Δεν είναι ακριβώς νωρίς στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν περάσει ήδη έξι αγωνιστικές, αλλά σιγά σιγά περνάει το δύσκολο πρόγραμμα που εμείς είχαμε και από δω και πέρα έρχονται παιχνίδια που μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή τους εμφάνιση. Μην ξεχνάμε ότι και σήμερα αγωνιστήκαμε με τέσσερις ξένους, ενώ και ο Κώστας Εζόμο δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει ούτε στην προπόνηση όλη τη βδομάδα, όπως και ο Γερομιχαλός που ήταν τραυματίας και έχασε πολλές προπονήσεις. Το γεγονός αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, αφού η προπόνηση είναι το βασικό κομμάτι στην λειτουργία μιας ομάδας. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν. Επιπλέον, τα συγχαρητήρια μου στον κόουτς Πασκουάλ και στον Παναθηναϊκό για την πορεία στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα, και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια. Επίσης θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους μας παίκτες και πολύ γρήγορα να μπορέσουμε να προπονηθούμε επιτέλους όλοι μαζί, για να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε και αυτό που δικαιούται ο κόσμος της Κύμης να παρακολουθήσει.»

Σε ερώτηση για πιθανή μεταγραφή ξένου: Όπως γνωρίζετε η αγορά των ξένων είναι πολύ δύσκολη αυτή την περίοδο και δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει και να αντικαταστήσει κάποιον τραυματία. Να είστε σίγουροι ότι και η διοίκηση και εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί η ομάδα όπως πρέπει. Για να απαντήσω πάντως πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση, ευελπιστούμε ότι στην επόμενη προπόνηση που θα κάνει ομάδα θα έχουμε μαζί μας έναν καινούργιο παίκτη’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou