FEATURED Α1

Ο Νίκος Μπάρλος παίκτης της Κύμης!

Μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης κοντά στο καλάθι για την Κύμη που απέκτησε τον Νίκο Μπάρλο, αθλητή με μεγάλη καριέρα σε υψηλό επίπεδο.

Ο έμπειρος φόργουορντ προπονήθηκε με την ομάδα της Κύμης και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Νίκο Μπάρλο (ημ.γεν. 12/7/1979, ύψος 2μ.02), ο οποίος για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας. Με την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ η Κύμη προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στην ρακέτα της, ενώ αυξάνονται και οι εναλλακτικές λύσεις υψηλού επιπέδου στα χέρια του κόουτς Καστρίτη.

Ο Νίκος Μπάρλος άρχισε την καριέρα του στην Απολλωνιάδα Πάτρας, ενώ στην συνέχεια πήγε στον Απόλλωνα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Πάτρας του άνοιξαν την πόρτα για την Εθνική Ελλάδος ανδρών, με την οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005. Εκείνη την χρονιά μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το 2007 πήγε στην ΑΕΚ, ενώ τις επόμενες δύο χρονιές έπαιξε με την φανέλα του Άρη. Ακολούθησαν ο Πανιώνιος(2010-12), η Ιταλική Μπρέσια(2012-13) και η Κηφισιά(2013-15). Την σεζόν 2015-16 έπαιξε για τελευταία φορά στην Α1 με την φανέλα του Λαυρίου, έχοντας πολύ καλή παρουσία με 8,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Την περσινή σεζόν φόρεσε ξανά την φανέλα του Πανιωνίου, στην Α2 αυτήν την φορά, και ήταν από του βασικούς πυλώνες της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Όπως αναφέραμε, νέος σταθμός της πλούσιας καριέρας του Νίκου Μπάρλου είναι η Κύμη. Σήμερα το απόγευμα γνωρίστηκε με το τεχνικό επιτελείο και με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ μπήκε κατευθείαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μας. Στόχος είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το πολύ δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΓΣ Κύμης’.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Ενώσεων (U15/U16): Πρωταθλητής ο Αναστασίου, στον τελικό ο Χουλιαράς! (pics)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Δύο εξ αναβολής αγώνες στις 19-20 Μαρτίου

pannikolaou

Νίκος Μάρκου: ”Θέλουμε και μπορούμε την άνοδο στη Α2 Elite League”

pannikolaou