FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος ΑΓΕΧ-Απόλλωνα Λιβαδειάς

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της ΑΓΕΧ με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ, καθώς στο τέλος της γ’ περιόδου ο Βεζυρτζόγλου ζήτησε φάουλ σε μαρκάρισμα του Μακρή, οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν από τους διαιτητές με μια τεχνική ποινή έκαστος, που για τον παίκτη της ΑΓΕΧ ήταν η 2η και σήμανε την αποβολή του.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές και ο προπονητής της ΑΓΕΧ Γιώργος Βελισσαράκος από τον ρέφερι Χουγιάζο, για να υπάρξει ένταση πάνω στο παρκέ και με τους διαιτητές Χουγιάζο-Κάλφα να παίρνουν το φύλλο αγώνος και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια απειλώντας με διακοπή της αναμέτρησης.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, οι διαιτητές βγήκαν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας συνεχίστηκε για να αναφέρουν στο τέλος στο φύλλο αγώνος τα εξής:’Με τη λήξη της γ’ περιόδου δόθηκε από μια τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στους αθλητές της α’ ομάδας Νο10 (Βεζυρτζόγλου) και β’ ομάδας Νο8 (Μακρής). Στη συνέχεια ο προπονητής της α’ ομάδας (Βελισσαράκος) επιτέθηκε φραστικά στον α’ διαιτητή (Χουγιάζος). Ακολουθεί έκθεση’.

Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou