FEATURED Over play

Κίνδυνος αναβολής για τους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη Χαλκίδα!

Ξαφνικό πρόβλημα προκύπτει με τη διεξαγωγή των αγώνων μπάσκετ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και όχι μόνο στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς με έγγραφο που απέστειλε σήμερα στα σωματεία ο ΔΟΑΠΠΕΧ τους ενημερώνει πως δεν θα επιτρέψει να γίνουν αγώνες στα γήπεδα που διαχειρίζεται χωρίς προηγουμένως να έχει εκδοθεί άδεια αγώνα από την Περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως από τη στιγμή που απαιτούνται 5 μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα να έχουν αναρτηθεί οι άδειες στο σύστημα ‘Διαύγεια’, δεν θα μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στα κλειστά γυμναστήρια της Χαλκίδας, εκτός και αν αύριο Τρίτη τα σωματεία στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο αρμόδιο τμήμα της περιφέρειας.

Η ΕΣΚΑΣΕ από την πλευρά της υποστηρίζει πως δεν είναι εκείνη η  αρμόδια για να βγάλει άδεια διεξαγωγής των αγώνων για τα γήπεδα, αλλά τα ίδια τα σωματεία που τα χρησιμοποιούν. Από την πλευρά της Ένωσης πάντως, υπάρχει η βούληση να σταλεί έγγραφο προς την Περιφέρεια εκπροσωπώντας και διευκολύνοντας όλα τα σωματεία ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις και να προλάβουν να εκδοθούν άδειες για τους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Πάντως, με δεδομένη την αναβολή των αγώνων ποδοσφαίρου της Εύβοιας για αντίστοιχο ζήτημα στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αν αύριο δεν βρεθεί λύση τότε δεν πρόκειται να γίνουν αγώνες το επόμενο Σάββατο στα κλειστά γυμναστήρια της Χαλκίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou