Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Κερδίσαμε δίκαια ένα δύσκολο αγώνα’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης που δεν παρέλειψε πάντως να αναφερθεί και στο ‘νεκρό’ διάστημα προς το τέλος που παραλίγο να τους στοιχίσει. Έδωσε επίσης συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας του αλλά και στην ομάδα της Μαλεσίνας που όπως είπε με την επιστροφή του Α.Χαρατσή θα είναι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Σήμερα δώσαμε τον πιο δύσκολο αγώνα έως τώρα απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα με παίχτες πολύ ποιοτικούς έμπειρους που χτυπούν κάθε αδυναμία και καθοδηγούνται από έναν ευφυέστατο προπονητή. Πραγματικά απολαμβάνω να παίζω αντίπαλος με τον κόουτς Θάνο γιατί μέσα στο ματς κάνει πολλά πράγματα ώστε να κερδίσει η ομάδα του.

Θέλαμε λοιπόν να δώσουμε το ρυθμό που θέλουμε εμείς στην έδρα μας, και να περιορίσουμε την επιθετική παραγωγή της Μαλεσίνας. Να αμυνθούμε σωστά στα pick and roll του Συριστατίδη και στο low post του Χαρατσή.

Στο πρώτο ημίχρονο παίρνουμε άριστα σε όλα τα κομμάτια (επίθεσης κι άμυνας) αλλά πρέπει να μεγαλώσουμε κι άλλο τα καλά διαστήματα που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παιδιών αλλά πρέπει να κρατήσω τα λάθη που κάναμε για δεύτερο σερί ματς στα τελευταία λεπτά ενώ είμαστε μπροστά με διαφορά ασφαλείας. Το ματς όπως πήγε θα μπορούσε να το κερδίσει κι η Μαλεσίνα στο τέλος.
Σε γενικές γραμμές όμως, νομίζω κερδίσαμε δίκαια γιατί είχαμε το προβάδισμα συνεχώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τον κόσμο που μας δίνει φοβερή ενέργεια και ένταση εντός έδρας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Μαλεσίνας και νομίζω ότι όταν με το καλό θα επανέλθει και ο Αντώνης Χαρατσής είναι μεγάλο φαβορί για τον τίτλο’.
*Δηλώσεις από πλευράς Μαλεσίνας δεν υπάρχουν, καθώς σε επικοινωνία που είχαμε με τον κόουτς της ομάδας Μιχ.Θάνο, μας ενημέρωσε πως υπάρχει σχετική απαγόρευση από τη διοίκηση της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou