Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 73-43

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

 Επιστροφή στις νίκες!

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 73-43

Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Αυλίδας, ο οποίος επικράτησε της ΑΓΕ Χαλκίδας με 73-43. Η ομάδα του Σάλιαρη μπορεί να προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Μαλεσίνα και Ιτέα αλλά και σε αυτά τα ματς είχε αφήσει το στίγμα της, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.

Σήμερα ήταν η ώρα να πετύχει μια μεγάλη σε έκταση νίκη και να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην ΑΓΕ Χαλκίδας. Ο Αίαντας Αυλίδας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και με μπροστάρηδες τους Μαλισιόβα και Τσιώλη πέτυχε τη νίκη.

Η ΑΓΕ Χαλκίδας δεν είχε στον πάγκο της τον τιμωρημένο Γ. Βελισσαράκο και στα πρώτα τρία λεπτά του παιχνιδιού έχασε με τραυματισμό τον Σαββόπουλο.

Διαιτητές: Χαϊνά-Χριστοδούλου.

Δεκάλεπτα: 16-15, 17, 28-7, 12-14

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ (Σάλιαρης): Πολίτης, Αργυρίου 13 (3), Μαλισιόβας 21 (1) , Σπύρου 3 (1),  Παπαχαραλάμπους, Μπαλτάς, Τσιώλης 29 (2) , Βασιλείου,  Κωνσταντούρας 7 (1), Κεραμάρης , Κόφφας.

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Κόντος): Κιάκος 6, Τσάλλας, Παστήρας 13 (2), Θωμάς 2, Τσάλλας, Μαλακασιώτης 2, Βεζυρτζόγλου Δ. 4, Βεζυρτζόγλου Α. 4, Κικίδης Κ., Βελισσαράκος 5 (1), Πετρογιάννης 2, Κικίδης Ν. 1, Σαββόπουλος 4.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Τσίτσης στην ΧΒΑ!

pannikolaou

Ο Χρ. Αλογοσκούφης στην εκπομπή ”Τα παιδία παίζει” του ΕΟΚ Webradio

pannikolaou

Πήρε Γρυπάρη ο Τελεθριακός!

pannikolaou