Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ. Βελισσαράκος: ‘Είμαστε σε ανοδική αγωνιστική πορεία’

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά ασφαλώς όχι και από το τελικό αποτέλεσμα έμεινε ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος που απέδωσε την ήττα της ομάδας του από τον Γ.Σ.Ιτέας και στην έλλειψη τύχης. Επίσης, έκανε αναφορά και σε ένα μπέρδεμα που έγινε με τα δελτία που είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ο Γ.Θωμάς.

‘Ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν πως ο νικητής θα ξεχώριζε δύσκολα. Ο Γ.Σ.Ιτέας είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα μεπαίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί, με πολύ καλό κόουτς, πράγμα που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια μας για τη νίκη.

Εμείς, δυστυχώς πέρα από τις απουσίες μας (τραυματίας Σαββόπουλος, Κικίδης Κ.) είχαμε την άτυχη συγκυρία να μην αγωνιστεί ένας βασικός μας παίκτης, ο Γ.Θωμάς λόγω του ότι δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνος επειδή το δελτίο του είχε μπερδευτεί σε άλλη θέση και όχι στο νούμερο στο ντοσιέ με τα δελτία. Το καταλάβαμε όταν πήγα να τον βάλω στο παιχνίδι. Βέβαια, δεν μπορούσε να δοθεί λύση επειδή το παιχνίδι είχε ξεκινήσει και δεν μπορούσε να προστεθεί κάτι στο φύλλο αγώνος.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν μια πολύ καλή ομάδα, όμως η τύχη δεν ήταν μαζί τους. Πάρα πολλές άστοχες βολές (0/4 στο τέλος) χαμένα εύκολα λέί-άπ και βιαστικές-επιπόλαιες επιθέσεις όταν προηγείσαι με 7 πόντους 2:30 για το τέλος, δεν βοηθούν να πάρεις τη νίκη.

Στην παράταση πήγαμε με λάθος επιλογές στην επίθεση (πολλά μακρινά σουτ) με αποτέλεσμα η Ιτέα να κερδίσει δίκαια. Είμαστε σε ανοδική αγωνιστική πορεία και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα φέρουν την ομάδας μας σε υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για το θέαμα που παρουσίασαν παίζοντας σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Εύχομαι στον κόουτς Μωραίτη να πετύχει τους στόχους του’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (21η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Εύκολη νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Κάδμος 43-94

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σταθερά στη 2η θέση! ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ε. Καρύστου 67-80

pannikolaou