Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ. Θάνος: ‘Είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος’

Ευχαριστημένος από τη νίκη στην Αυλίδα επί του Αίαντα έμεινε ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος, που στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του στο ματς, αλλά και την αντίδραση των παικτών στα τελευταία λεπτά όταν το ματς ήταν στον πόντο. Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στη διοίκηση της ομάδας του, ενώ για τη συνέχεια τόνισε πως με δουλειά και υγεία θα επιτευχθούν οι στόχοι τους.

‘Ξέραμε οτι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που ερχόταν από 4 συνεχόμενες νίκες, με έναν εξαιρετικό προπονητή που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο.

Θεωρώ, οτι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι στο να αντιπαρέλθουμε στον κομμάτι της ασφυκτικής πίεσης που ασκεί η ομάδα του Αίαντα και έτσι μπήκαμε πολύ δυνατά στο γήπεδο, δημιουργώντας μια διαφορά που άγγιξε τους 20 πόντους. Στη συνέχεια έπρεπε να διαχειριστούμε την διαφορά και να παίξουμε περισσότερο στοχευμένα σε άμυνα και επίθεση πράγμα στο οποίο δεν πήραμε άριστα χτες, όμως σημασία έχει ότι τα παιδιά με την τεράστια εμπειρία τους αλλά και με καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία, κατάφεραν και ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 2 λεπτά πριν το τέλος να πετύχουν μια πολύ σημαντική νίκη που σίγουρα θα μας βοηθήσει στο μέλλον στην επίτευξη τον στόχων μας.

Θέλω σε αυτό το σημείο, μια  και είναι η πρώτη φορά που μιλάω φέτος, να αφιερώσω την νίκη στη διοίκηση της ομάδας που από την πρώτη στιγμή βρίσκετε δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε δύσκολη η εύκολη στιγμή. Μας έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορούμε να είμαστε ήρεμοι και να ασχολούμαστε καθημερινά με την βελτίωση της ομάδας και την εξέλιξή της.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά τις ομάδας για την προσπάθεια τους και την αφοσίωση τους στο πρόγραμμα που ακολουθείτε και στο οποίο έχουν δείξει απόλυτη συνέπεια και διάθεση.

Έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πάντρεμα μεταξύ έμπειρων και νέων αθλητών, πράγμα που ανεξάρτητα από τις νίκες και τις ήττες είναι το βασικό ζητούμενο και το μεράκι τον ανθρώπων της διοίκησης και του προέδρου μας.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Αντώνη Χαρατσή και να επιστρέψει υγιείς κοντά μας. Πρόσφατα εντάχθηκε και από χειρουργείο ο Γιάννης Βίγγος και γενικά ευχή μου, όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να είναι πάντα δίπλα μας. Νομίζω ότι σαν ομάδα έχουμε σημαντικά πράγματα που πρεσβεύουμε εντός παρκέ και είμαι σίγουρος, όντας πλήρεις οτι έχουμε πολλά να δώσουμε.

Για μας, ζητούμενο παραμένει η καθημερινή δουλειά, η ταπεινότητα, η υγεία και η αγάπη μεταξύ μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Συγχαρητήρια στον Αίαντα Αυλίδας και στον προπονητή του, συγχαρητήρια στα παιδιά μου και εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευημερία σε όλο το κόσμο ένεκα και τον εορτών που έρχονται σε λίγες μέρες’.

Σχετικά άρθρα

Covid-19: Παράταση στο lockdown (τουλάχιστον) έως 8/3 στην Εύβοια! Στο ”κόκκινο” και ο Δήμος Λοκρών!

pannikolaou

Εκλογές Ομοσπονδιών: Ο τρόπος διεξαγωγής τους με την ψηφιακή κάλπη ”Ζευς”

pannikolaou

Μέχρι 26/2 οι δηλώσεις συμμετοχής αντιπροσώπων των σωματείων για τις εκλογές της ΕΟΚ

pannikolaou