Α1

Παν.Γιαννάκης: ‘Συγχαρητήρια στην Κύμη για τη νίκη’

Συγχαρητήρια στην Κύμη για τη νίκη της έδωσε ο κόουτς του Άρη Παναγιώτης Γιαννάκης, που στις δηλώσεις του επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει συσπειρωμένη για να βρει τις λύσεις στα προβλήματα της.

‘Δεν παίξαμε καθόλου άμυνα. Φαίνεται από το ότι η Κύμη έβαλε 94 πόντους και έχει μόλις 12 ασίστ. Αυτό δείχνει τη θέληση των παικτών της. Χάσαμε πάρα πολλές φάσεις ατομικά. Κάναμε πολλά λάθη. Η στατιστική λέει 17, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετά περισσότερα. Λάθη που δίναμε πάσα στον αντίπαλο. Επαιξε καλά η Κύμη, συγχαρητήρια.

Πρέπει να δούμε για ποιο λόγο ενώ δείξαμε σημάδια βελτίωσης, πανικοβληθήκαμε από τη στιγμή που χάσαμε τον Κιθ, κι ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Πάθαμε καθίζηση που δεν έχει εξήγηση. Τόσα λάθη και τόσο κακή άμυνα. Χρειάζεται καθαρότερο μυαλό και μεγαλύτερη διάθεση.

 

Στα δύσκολα πρέπει να είσαι εκεί. Ήμασταν κακοί, δεν το περίμενα ότι θα έχουμε τέτοια εικόνα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι σκληρή, θα έχει πίστη και καθαρό μυαλό άσχετα με το σκορ και θα παλεύει ως το τέλος. Θέλουμε μια ομάδα οργανωμένη σε όλους τους τομείς οργάνωσης. Έχουμε ένα έλλειμμα, ελπίζω να το ξεπεράσουμε. Εγώ έχω μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό να βοηθήσω την ομάδα, γιατί πιστεύω στον σύλλογο, αλλά χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Δεν φτάνει μόνο η δική μου παρουσία.

Διαφωνώ με τις υπερβολικές αντιδράσεις του κόσμου. Δεν υπάρχει τίποτα που να μη βελτιώνεται. Οι μεγάλες ήττες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δουλέψεις πιο σκληρά και να γίνεις καλύτερος. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είχαμε δυσκολίες το καλοκαίρι, συνεχίζουμε να έχουμε δυσκολίες και τώρα και θέλει επιμονή και υπομονή. Δεν θα γίνει κάτι διά μαγείας. Διαφωνώ με το να είμαστε μόνο επικριτικοί. Πρέπει να είμαστε συσπειρωτικοί. Διαφωνώ ότι μόνο με τα χρήματα η ομάδα θα γίνει πρώτη. Ό,τι είναι με χρήματα είναι το σήμερα… Το παν είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ομάδα που θα παράγει στελέχη και θα είμαστε όλοι μαζί, αλλιώς θα είναι δύσκολο. Είναι αυτοτραυματισμοί επί της ουσίας. Κι εγώ είμαι εκνευρισμένος και θυμώνω, αλλά αύριο πρέπει να κάνουμε προπόνηση, να παίξουμε αγώνα. Όλη αυτή η πίεση δημιουργεί σύγχυση και στο μπάσκετ την πληρώνεις μέσα σε λίγα λεπτά’.

Σχετικά άρθρα

Απονομές επάθλων στο 1ο τουρνουά τένις στο Pelagos Club Tennis Academy!

pannikolaou

Basketleague: Ανέλαβε την Καρδίτσα ο Βαγγέλης Αγγέλου!

pannikolaou

Πιθανή η άνοδος τεσσάρων ομάδων από την Α2 στην Α1 τη σαιζόν 2022-23!

pannikolaou