Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Βάλαμε μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία’

Για τέταρτη φορά φέτος αγώνας του Γ.Σ.Ιτέας κρίνεται στην παράταση και ο Μωραϊτης προτείνει να το παίζουμε πλέον στο στοίχημα! Ο κόουτς των νικητών, πέρα από την πλάκα πάντως, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του, αλλά εκθείασε παράλληλα και τους παίκτες του που σε μια δύσκολη εβδομάδα όπως είπε, αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες του αγώνα βάζοντας μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία βάζοντας και τον κόσμο της ομάδας στην εξίσωση του αγώνα.

Είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά στην προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Την εβδομάδα που μας πέρασε λοιπόν, δεν δουλέψαμε όπως τις προηγούμενες και είχα πολλές απουσίες για διάφορους λόγους. Σε όλο αυτό προστέθηκε και η ξαφνική απουσία του Κουτρόγιαννου, ενός παιδιού με σημαντικό ρόλο στην ομάδα, που παίζει κάθετα και θα ήταν πολύ απαραίτητος απέναντι στην πιεστική άμυνα του Αίαντα.
Ενός Αίαντα, που ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το ματς έλεγχε το ρυθμό και πατούσε πολύ καλύτερα από εμάς. Εμείς κάναμε παρά πολλά τακτικά λάθη στην άμυνα μας λόγω έλλειψης προπόνησης και στην επίθεση δεν διαβάζαμε τις αλλαγές του Αίαντα.
Αναγκαστήκαμε να πάμε σε αλλαγές στα σκριν μακριά από την μπάλα κάτι που δεν συνηθίζουμε ώστε να μαρκάρουμε τους σουτέρ του αντιπάλου. Είχαμε 27% στο τρίποντο στην έδρα μας κι αυτό εξαιτίας ότι ο αντίπαλος ήταν διαβασμένος. Το ματς όπως πήγαινε για να το γυρίσουμε έπρεπε να βάλουμε ένα-δυο σουτ για να βάλουμε και τον κόσμο στην εξίσωση. Την σπίθα την άναψε ο Παπαθεοχάρης και ο Αγγελόπουλος που έβαλαν τρίποντα που θέλουν μεγάλη προσωπικότητα κι αυτοπεποίθηση για να μπουν. Στις παρατάσεις οποίος κι αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο μιας όλα θα κρίνονταν δε μια λεπτομέρεια.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά γιατί με εκπλήσσουν ευχάριστα μιας και κάθε βδομάδα έχουμε διαφορετικό πρωταγωνιστή.
Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα η οποία ήταν εξαιρετική, διαβασμένη και είχε πλάνο. Είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη που δεν τα παράτα ποτέ.
Για εμάς ελπίζω να μας γίνει μάθημα η προηγούμενη εβδομάδα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Σύλλα στην Αιδηψό. Προτείνω σε όλους, να μας παίξουν και στο στοίχημα πως θα παίξουμε παράταση!’.

Σχετικά άρθρα

Νέος φωτισμός και αποδυτήρια προδιαγραφών στο κλειστό Ιστιαίας! (pics)

pannikolaou

Ένας γύρος επιτυχιών για τον Ιωνικό Νίκαιας με τον Βαγγ. Αγγέλου στο τιμόνι!

pannikolaou

Προάγγελος αποφάσεων η τροποποίηση της προκήρυξης στην Α1 Γυναικών!

pannikolaou