FEATURED Α1

Απορρίφθηκε η ένσταση του Πανιωνίου!

Απορρίφθηκε σήμερα το μεσημέρι η ένσταση του Πανιωνίου για τον αγώνα με την Κύμη από το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ, όπου οι γηπεδούχοι ζητούσαν την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων του αγώνα.

Μεταξύ άλλων, στην απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ΕΣΑΚΕ για την επίμαχη φάση αναφέρεται πως ‘η ομάδα της Κύμης είχε απολέσει την κατοχή στην προσπάθεια του παίκτη της και  καλώς συνεχίστηκε ο αγώνας. Η ένσταση του Πανιωνίου απορρίπτεται στο σύνολο και κατ’ ουσία ως αβάσιμη και ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Κύμης’.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σωστή και δίκαιη απόφαση, όπως άλλωστε φάνηκε με την πρώτη ματιά και από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Υπήρχαν άλλωστε, πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις διαιτητικών σφαλμάτων στις οποίες και αδικήθηκε η ομάδα της Κύμης και για τις οποίες οι υπεύθυνοι της Ευβοϊκής ομάδας δεν μπήκαν καν στη διαδικασία ένστασης, θεωρώντας και σωστά, πώς οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Το παρών στον ΕΣΑΚΕ ως εκπρόσωπος της ομάδας έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου που μετά το τέλος της υπόθεσης και της δικαίωσης της Κύμης αναχώρησε για τα Τρίκαλα, όπου αύριο η ομάδα του Καστρίτη δίνει ένα ακόμα σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou