Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Στο τέλος ‘κλέψαμε’ το ματς’

Τα…υπογλώσσια είπε πως θα ξεκινήσει ο Χρήστος Μωραϊτης, καθώς αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι του Γ.Σ.Ιτέας που κρίθηκε στο ένα σουτ! Η ομάδα του κέρδισε την ΑΓΕΧ με τον κόουτς της Ιτέας να λέει πάντως πως η ομάδα του στο τέλος το…έκλεψε το ματς επιστρέφοντας από το -7, αν και όπως είπε έχει τη χαρά να έχει πολύ καλούς σουτέρ στην ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Ήταν το τέταρτο από τα επτά ματς που έχουμε παίξει και πάει στον πόντο! Θα αρχίσω τα υπογλώσσια! Δεν ξέρω αν η ΑΓΕΧ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της σήμερα, αλλά είδα μια ομάδα που σίγουρα αδικείται από την θέση της.

Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στο ματς και στα πρώτα 15 λεπτά θεωρώ πως παίξαμε το μπάσκετ που μας χαρακτηρίζει. Από εκεί και μετά νομίζω μπήκαμε σε ένα ρυθμό που δεν θέλαμε με βιαστικές επιλογές στην επιθέσεις και κακές αμυντικές συνεργασίες πίσω. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα από την κλειστή άμυνα της ΑΓΕΧ γιατί δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Το ματς όπως εξελίχτηκε το κλέψαμε για να είμαστε και ρεαλιστές. Όταν είσαι πίσω 1.15″ με -7 και το γυρίζεις Όμως, σημαίνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Σε αυτό το χρονικό σημείο βάλαμε βέβαια δυο τεράστια σουτ αλλά έχω την τύχη να έχω στην ομάδα παιδιά που σουτάρουν όλοι πολύ καλά την μπάλα.

Στην τελευταία επίθεση παρ” όλο που είχαμε time out να σχεδιάσουμε κάτι δεν το πήραμε γιατί ο Παστήρας είχε 0/2 βολές. Ο Μπαντελάς όμως διάβασε άριστα την αλλαγή στο pick and roll και πάσαρε στον Γεωργαντά που ισοφάρισε.

Στην παράταση θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και μεγαλύτερη ενέργεια και ένταση που αυτό απορρέει από το μεγαλύτερο rotation που είχαμε από τον αντίπαλο .

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΓΕΧ για την εμφάνιση της, στον coach Βελλισαράκο για το έργο που παράγει και χάρηκα ιδιαίτερα που είδα νέα παιδιά στο ρόστερ της που είχαν ενεργό ρόλο στο παιχνίδι.
Το μυαλό μας είναι ήδη στο πολύ δύσκολο ματς που μας περιμένει το επόμενο Σάββατο στην έδρα μας με αντίπαλο τον Αίαντα Αυλίδας”.

Σχετικά άρθρα

Αποστόλης Αναστασίου: ”Μας προβληματίζουν συγκεκριμένες αδυναμίες μας”

pannikolaou

Βαγγέλης Ματσαγγούρας: ”Νίκη με ξεχωριστή σημασία”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον την 3η αγωνιστική!

pannikolaou