Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν. Σάλιαρης: ‘Μας έλειψε στο τέλος η συγκέντρωση’

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στη Μαλεσίνα στάθηκε ο προπονητής του Αίαντα Αυλίδας Νάσος Σάλιαρης, τονίζοντας πως προς το τέλος μετά τη μεγάλη ανατροπή και την επιστροφή από το -18, έλειψε από την ομάδα του η ηρεμία και η συγκέντρωση για να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Ήταν ένα παιχνίδι με 2 όψεις. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το Ά δεκάλεπτο χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση κυρίως στην προσωπική μας άμυνα αλλά και κακές επιλογές στην επίθεση κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει γιατί γίνεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με αποτέλεσμα να κυνηγάμε απο νωρίς στο σκορ. Ενδεικτικό ότι είχαμε δεχθεί 34 πόντους στην Ά περίοδο. Στο Β δεκάλεπτο καταφέραμε να κλείσουμε την διαφορά μέσα από την άμυνα που μας έδωσε κάποια εύκολα καλάθια.

Το δεύτερο ημίχρονο θεωρώ οτι ήταν διαφορετικό, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και με σωστές επιλογές στην επίθεση καταφέραμε ουσιαστικά να ολοκληρώσουμε μια μεγάλη ανατροπή από το-18 του Α ημιχρόνου και να περάσουμε μπροστά στο σκορ 75-72 αλλά και 79-78 λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο δεν είχαμε την ηρεμία, τη συγκέντρωση ίσως και την εμπειρία που απαιτείται για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες της Μαλεσίνας για τη νίκη τους’.

Σχετικά άρθρα

Εκλογές Ομοσπονδιών: Ο τρόπος διεξαγωγής τους με την ψηφιακή κάλπη ”Ζευς”

pannikolaou

Μέχρι 26/2 οι δηλώσεις συμμετοχής αντιπροσώπων των σωματείων για τις εκλογές της ΕΟΚ

pannikolaou

Μπορούν να κάνουν την επανεκκίνηση οι Β’, Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα; Waverpoll

pannikolaou