Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος: ‘Μας αδικεί η τελική διαφορά’

Ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η τελική διαφορά των 13 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του αγώνα, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν κρίθηκε από το χθεσινό ματς. Εμφανίσθηκε σίγουρος για την ομάδα του και για τη βελτίωσή της, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και την φιλοξενία.

‘Κατ’ αρχήν νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που με τα ρόστερ που διαθέτουν και το μπάσκετ που παίζουν τα τελευταία δυο χρόνια, προάγουν το μπάσκετ της περιφέρειας, ικανοποιούν τον κόσμο που τους παρακολουθεί και σίγουρα θα μπορούσε να είναι αγώνας παραπάνω κατηγορίας.

Ο αγώνας διεξήχθη σε μια πολύ όμορφη αλλά και τρομερά αθλητική ατμόσφαιρα αλλά και αθλητικό πολιτισμό πράγμα στο οποίο συνέβαλε κατά πολύ και η διοίκηση του Άρη Θηβών την όποια και ευχαριστούμε για την φιλοξενία της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ οτι η τελική διαφορά του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα μιας και το ματς ήταν αρκετά κλειστό με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και αυτό για πάνω από 33′ λεπτά στον αγώνα. Δυστυχώς, ένα μικρο διάστημα 2 λεπτών στο οποίο η ομάδα μου έκανε κάποια λάθη τακτικής φύσεως και στις δυο πλευρές του γηπέδου σε συνδυασμό και μεγάλα σουτ τα οποία έβαλε ο αντίπαλος, έγειραν το παιχνίδι στην πλευρά του Άρη.

Για εμάς αναμφίβολα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτή η ήττα και σίγουρα και αντίθετο αποτέλεσμα να υπήρχε πάλι το ίδιο θα έλεγα. Έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε παίκτες με μπασκετικό εγωισμό και είναι βέβαιο οτι όπως παρουσιάζεται το πρωτάθλημα θα είμαστε στο τέλος εμείς αυτοί που θα φτάσουμε στον τελικό και θα το κατακτήσουμε. Η διαφορά του αγώνα είναι αναστρέψιμη μέσα στην Μαλεσίνα αλλά μπορεί να μην παίξει και κανένα απολύτως ρόλο.

Για εμάς είναι δεδομένο οτι θα αποτελέσει λόγο πάνω στον όποιο θα χτίσουμε για το μέλλον μας το χθεσινό παιχνίδι.

Έχουμε την εμπειρία σίγουρα αλλά και την ικανότητα να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Συγχαρητήρια στον Άρη και τον προπονητή του για τη νίκη του.

Θέλω εκ μέρους τον αθλητών μας και εγώ προσωπικά να ευχηθούμε περαστικά στον Γκόλια με την ευχή να μην είναι τόσο σοβαρός όσο έδειξε ο τραυματισμός του γιατί πραγματικά πρόκειται για έναν αθλητή με ήθος και επειδή είμαστε και εμείς παθόντες από τραυματισμούς είναι άσχημο για όλους τους αθλητές.

Ευχαριστούμε ξανά τον Άρη για την άψογη συμπεριφορά του και φιλοξενία σε όλο το διάστημα της παραμονής μας στη Θήβα.

Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και εύχομαι το νέο έτος να είναι περισσότερο παραγωγικό και βιώσιμο για όλο τον κόσμο και κυρίως για αρκετούς συνανθρώπους μας που πραγματικά υποφέρουν στην καθημερινότητα τους.

Τέλος για την ομάδα μου, και αυτό δεν είναι μόνο ευχή αλλά και βεβαιότητα να πετύχει τους στόχους τους οποίους και έχουμε θέσει από κοινού με τους ανθρώπους της και να πω οτι η Μαλεσίνα είχε παρελθόν, έχει παρών και το σίγουρο είναι οτι θα έχει και μέλλον και αυτό μόνο λαμπρό μπορεί να είναι’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (21-26/1)

pannikolaou

”Πονοκεφαλιάζει” την ΕΣΚΑΣΕ η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου 22-23 Ιανουαρίου!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Το νέο πρόγραμμα αγώνων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

pannikolaou