Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου: ‘Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη’

Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι επί της Μαλεσίνας, αλλά και προβληματισμένος ταυτόχρονα από τον τραυματισμό του Γκόλια στον οποίο και αφιέρωσε τη νίκη, ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου δήλωσε τα εξής:

Στο χθεσινό παιχνίδι ο τραυματισμός του Γκόλια επισκίασε όλο το παιχνίδι, γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ομάδα μας. Τη χθεσινή νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Μαλεσίνας την αφιερώνουμε στον αρχηγό της ομάδας, τον Σάκη, με την ευχή να είναι περαστικά και γρήγορα να βρεθεί στο γήπεδο μαζί μας.
Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, οι παίκτες μας ήταν προσηλωμένοι στο πλάνο και σε ότι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Στην διάρκεια του παιχνιδιού τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν το τραυματισμό του αρχηγού και με μυαλό να κάνουν την καλύτερη φετινή εμφάνισή τους σε ενα ντέρμπι.
Μην ξεχνάμε ότι αναμετρήθηκαν η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους μας σε χαμηλό σκορ και τα καταφέραμε. Ήταν μία σημαντική νίκη για τον Άρη για πολλούς λόγους και μία διαφορά στο σκορ που μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για την αδιάκοπη δουλειά τους και για τη στήριξή τους στην ομάδα. Ευχαριστώ όλο αυτόν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Μαλεσίνας. Χρόνια πολλά σε όλους,καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2018, με περισσότερο μπάσκετ’.

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Παπαποστόλου ο Άρης Θήβας!

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Βασιλικού απέκτησε τον Κ. Γυφτονικολό!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μεταγραφή της χρονιάς! Πήρε Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη ο Κάδμος!

pannikolaou