FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ.Τσαούσης: ‘Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη’

Ο κόουτς του Ερμή Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι, αυτή τη φορά επί της Παναγίτσας. Ξεκαθάρισε πως ο στόχος της παραμονής εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο για τον Ερμή, βάζοντας το όριο της σωτηρίας στις 10-12 νίκες. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eviabasket:

‘Ήταν ένας αγώνας ντέρμπι, ακριβώς όπως τον περιμέναμε. Η Παναγίτσα μπορεί να είναι σε χαμηλή βαθμολογική θέση αλλά είναι μια έμπειρη ομάδα, με παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες Εθνικές κατηγορίες που μας δημιούργησε προβλήματα. Εμείς από την πλευρά μας δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε για αυτό τον αγώνα και στο τέλος τα καταφέραμε. 

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Σχηματαρίου που μας ακολούθησε στη Χαλκίδα και μας βοήθησε με τη φωνή τους για να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη και το νέο έτος να είναι ευχάριστο για όλο τον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στο παιχνίδι μας. 

Σε ερώτηση αν ο στόχος της παραμονής πλέον αλλάζει με δεδομένη την 3η θέση της βαθμολογίας, ο Γ.Τσαούσης είπε: ‘Ο στόχος της παραμονής υπήρχε και θα εξακολουθεί να υπάρχει. Η παραμονή στη Γ’ Εθνική απαιτεί 10-12 νίκες και εμείς έχουμε φτάσει τις 6, άρα έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Είδαμε χθες, τον Άρη Νίκαιας, τα Χανιά, τον Άρη Πετρούπολής να παλεύουν μέχρι τέλους τα παιχνίδια τους. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο και όσο πιο ψηλά φτάσει αυτή η ομάδα θα είναι μια επιτυχία για όλους μας. Το 2017 δουλέψαμε πολύ και πετύχαμε μια άνοδο στη Γ’ Εθνική και μια καλή πορεία μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou