FEATURED Α1

Ο Γ.Σ.Κύμης δίπλα στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Εύβοιας!

Η ομάδα της Κύμης ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση να παραστεί στην σχολική γιορτή του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Εύβοιας, με παίκτες και εκπροσώπους της διοίκησης να δίνουν το παρών.

Άλλωστε, στην εορταστική περίοδο που διανύουμε, τα μικρά παιδιά έχουν αυτές τις μέρες πάντα την τιμητική τους!

Την Παρασκευή λοιπόν οι αθλητές της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Γκάρυ ΜακΓκι, συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο Σπύρο Τσικλιδή, βρέθηκαν με μεγάλη χαρά στις εγκαταστάσεις του σχολείου στην Δροσιά και παρακολούθησαν όλα όσα είχαν ετοιμάσει οι δάσκαλοι και οι μαθητές για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τραγούδια με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, Άγιος Βασίλης με δώρα, σκετσάκια και πολλές άλλες εορταστικές δράσεις, φρόντισαν να  περάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλους τους παρισταμένους.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες της Κύμης μίλησαν στους μαθητές και δώρισαν μία υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας στο σχολείο.

Ήταν μια επίσκεψη που χαροποίησε ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της ομάδας της Κύμης, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να βλέπεις χαρούμενα παιδικά πρόσωπα και να έχεις συμβάλει και εσύ με τον τρόπο σου σε αυτή την χαρά!

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Αίαντας Αυλίδας 81-75

pannikolaou

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30/3-3/4)

pannikolaou